Sex

#dragoste #sex #ziua indragostitilor #surpriza #sexy #fierbinte #fantezie #valentine's day

Surprize sexy de Valentine`s Day

Barbatii sunt niste creaturi sexuale in esenta lor. Foarte multe studii au aratat ca acestia se gandesc la sex cam 80% din timp pe durata unei zile. Nici Valentine`s Day nu trebuie sa faca exceptie, nu-i asa?

Asta nu inseamna ca ei nu iubesc si nu simt nevoia de cadouri romantice. Insa pe langa acest gen de surprize pline de iubire, barbatii prefera cateodata sa fie surprinsi si cu o serie de delicii sexuale... mai ales intr-o zi festiva ca aceasta.

Astfel, nu mai sta pe ganduri si pregateste-i o zi a indragostitilor fierbinte iubitului tau. Nu ai nevoie decat de putina imaginatie si de cateva trucuri pentru a realiza lucrul acesta. Despre ce este vorba?


1 Lenjerie, lenjerie si iarasi lenjerie


Suprinzator sau nu, barbatii sunt innebuniti dupa lenjerie... sau mai bine zis de cum pica aceasta pe partenera. Astfel, nu ai cum sa dai gres daca alegi sa-ti cumperi un set de lenjerie intima sexy pe care sa i-o prezinti iubitului tau cu lux de amanunte in seara de Valentine`s Day. Si daca in scenariul acesta mai adaugi si un set de lumanari, betigase parfumate si uleiuri de masaj, poti fi sigura ca seara va fi una pur si simplu magica.


2 Mic-dejun la pat


Si ce iubesc mai mult barbatii, pe langa lenjeria intima? Simplu, mancarea. Astfel, suprinde-ti iubitul cu un mic dejun delicios la pat in dimineata de Valentine`s Day. Binenteles, daca alegi sa-l servesti purtand doar lenjeria intima cumparata special pentru aceasta ocazie, rezultatul va fi unul si mai satisfacator.


3 Surprinde-l la birou


Fa-i o vizita la serviciu. Scoate-l la masa de pranz sau la o cafea sau in locul in care v-ati cunoscut. Important este ca in acest timp sa faceti ceva mai neobisnuit. De exemplu daca prima voastra intalnire a fost la film, du-l la cinema. Ai grija insa ca pe durata filmului, sa-l tachinezi cu saruturi patimase si pasionale in asa fel incat sa se roage sa apara cat mai repede genericul de final ca sa puteti ajunge cat mai repede in dormitor.


4 Execentritati vestimentare


Intampina-l seara cand vine de la serviciu numai intr-un palton si cu o palarie sexy in cap sau dezbracata complet. Alege sa te imbraci in menajera frantuzoaica sau politista. Te poti folosi de orice costumatie prin care sa-l sochezi in mod placut, sa-l exciti si sa-l stimulezi vizual. Mai mult de atat, poti pregati o fantezie de-a lui.
Mai mult ca sigur ti-a mai povestit pana acum despre fanteziile lui in care el era un hot si tu politista sau el stapanul si tu menajera. Acum este momentul sa transformi fantezia in realitate.


5 Cupon erotic


Personalizeaza-i un cupon pe care sa scrie „Partida lunii” sau orice altceva iti trece tie prin minte si da-i-l de Valentine`s Day spunandu-i ca-l merita din plin. Ulterior, mai inmaneaza-i un cupon cu o alta fantezie de a ta si spune-i ca „asta va urma”.


6 El a facut rezervarile tu te ocupi de desert


Atunci cand luati cina in oras de Valentine`s Day treceti peste desert, avand grija sa prepari tu unul delicios si sexy acasa. Pentru prepararea acestuia nu ai nevoie decat de trei ingrediente: corpurile voastre si multa multa spuma de ciocolata .
Fiind considerata un afrodisiac puternic, ciocolata va incalzi simturile cu siguranta in dormitorul vostru. Poti sa variezi atunci cand vine vorba de aroma, e de preferat sa alegi o ciocolata fina cu fructe sau chiar amaruie pentru ca tu sa fii „ingredientul dulce al desertului.


7 Jucati-va


Tuturor barbatilor le place sa se joace, nu-i asa? Si nu este exclus ca iubitul tau sa se ataseze mai mult de jocurile propuse de tine decat de fotbal. Ce trebuie ce faci? Descarca de pe internet joculete sexuale pe care sa le puneti in practica in dormitorul vostru sau viziteaza un sex shop si achizitioneaza cele necesare pentru jocul inventat chiar de voi. Cu putina imaginatie, puteti transforma o seara de Valentine`s Day intr-una de-a dreptul incendiara pe care sa nu o uitati multa vreme.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii