Sex

#cuplu #cariera #loc de munca #compatibilitate #sex #relatii #uniforma

Spune-mi ce slujba ai, ca sa spun cat de barbat esti in pat!

Stiai ca exista o legatura directa intre slujba unui barbat si modul in care acesta face dragoste cu partenera de viata? Chiar daca nu este un fapt certificat stiintific, meseria practicata zi de zi de un reprezentant al sexului tare poate sa ii influenteze acestuia performantele in pat.

Concluzia a fost formulata de revista Redbook, dupa centralizarea marturisirilor unui numar de 400 de femei casatorite, care au fost de acord sa participe la un sondaj pe aceasta tema. Asadar, slujba s-a dovedit a fi influenta asupra stilului barbatilor de a face amor: un mecanic va fi "talentat" in explorarea amanuntita a corpului partenerei, pe cand un pompier va avea tendinta sa urmeze acelasi tipar de miscari si actiuni la fiecare partida de amor. Astfel, daca alte teorii vorbesc despre descifrarea comportamentului sexual al unui barbat dupa modul in care danseaza, gesticuleaza sau saruta, acum slujba este cea care il da de gol!


Specialisti in vanzari

Barbatii care lucreaza in vanzari sunt dornici sa faca sex zilnic, fiind de trei ori mai tentati sa puna in aplicare jocuri de rol erotice. Paradoxal, ei accepta fara sa mai negocieze refuzul partenerei de a face dragoste. Din pacate, doamnele cu soti care lucreaza in domeniu au declarat, in numar majoritar, ca actul se termina totusi cam repede.


Experti in sanatate

Medicii si alti experti in sanatate sunt numiti de partenerele de viata "foarte romantici si tandri", extrem de priceputi la sexul oral, stangaci in timpul preludiului. Marele neajuns: se confrunta deseori cu probleme erectile.


Cadre militare si managerii

Cadrele militare, managerii si orice alte profesionisti in uniforma (politisti, militari, pompieri etc) fac o figura buna preocupandu-se de satisfactia partenerei: 81% dintre respondente se lauda cu "altruismul" sotilor. Plangerile vizeaza un preludiu total ignorat si, surprinzator, o lipsa acuta de spirit aventurier.


Meseriasi

Muncitorii in constructii, mecanicii si alti meseriasi au obtinut un punctaj mediu la fiecare tip de performanta (preludiu, entuziasm, rezistenta etc), insa se numara printre cei mai inventivi si indrazneti amanti, dornici sa experimenteze.


Profesori si alti bugetari

Aceasta categorie profesionala este cel mai putin dispusa sa accepte un refuz in dormitor, exceleaza la capitolul "preludiu", incheie actiunea prematur, insa pun accent pe postludiu.


Artisti

"Campionii" absoluti in pat sunt artistii, cu calificativ maxim primit in unanimitate de la sotiile lor, la toate capitolele. Preludiul, in schimb, pare o eternitate in cazul lor!

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.