Sex

#cuplu #sex #fericire cuplu

Sfaturi care iti aduc fericirea in dormitor

Sexul este o parte importanta a vietii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti provoace o stare de incordare de fiecare data cand te gandesti la el. Pentru a fi mai fericita si multumita in pat, sexul ar trebui sa nu mai fie un factor de stres. EverydayHealth a publicat de curand cateva sfaturi utile pentru cupluri, pe care ti le vom prezenta si tie.


1. Invata sa-ti accepti propria sexualitate

Din dorinta de a-si multumi partenerul, femeile se gandesc adesea ca trebuie sa arate ca starurile pe care le vad la cinema sau la televizor. Totusi, sex-appealul este mult mai mult decat o combinatie intre un trup perfect, o coafura impecabila si un set de lenjerie sexy.

Cateodata, senzualitatea si farmecul unei femei constau in lucrurile marunte si amuzante pe care ea le face. Renunta la ideea de a fi perfecta si invata sa-ti accepti propria sexualitate, cu bune si cu rele.


2. Provoaca-ti partenerul la o bataie cu perne

Destinde atmosfera din dormitor si inlocuieste preludiul clasic cu o bataie cu perne. Amintiti-va cat de bine va simteati in copilarie si dati frau liber competitiei intre voi. Va veti distra de minune, iar apoi veti cadea unul in bratele celuilalt.


3. Transforma cina intr-una cu adevarat interesanta

De cate ori iti place sa mananci acelasi fel de mancare? Raspunsul vine de la sine, asa ca o data pe saptamana, rezervati-va o seara in doi, fara obisnuita mancare gatita sau cina de la restaurant. Fa-te comoda pe covor si stai in bratele lui.

Urmariti un film de actiune, de groaza sau o comedie romantica si savurati o pizza sau o portie de mancare chinezeasca. Cateodata, o astfel de seara poate fi deliciul perfect pentru o noapte de pasiune.


4. Transformati-va diminetile de weekend

Iti aduci aminte cat de nerabdatoare erai, in copilarie, sa soseasca weekendul, cu diminetile in care te trezeai tarziu si te uitai la desene, mancand biscuiti cu lapte, briose sau cozonac de casa? Acum, dimineata de weekend, in special cea de sambata, este dedicata curateniei sau cumparaturilor. Incearca sa reinvii copilaria: savureaza alaturi de partener un mic dejun la pat si acordati-va o ora pentru a urmari un desen animat.

Sursa foto: todaysparent.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare