Sex

#fantezie sexuala #partener #cuplu #orgasm #telefon #sex #sex prin telefon #sex la telefon

Sexul la telefon

“Daca vrei sa iti inciti partenerul cum nu ai mai facut-o vreodata, sexul la telefon este modalitatea perfecta”, a spus Gloria G. Brame, sexolog. Mai mult, conform unui sondaj realizat de revista Cosmopolitan , 85% dintre barbati isi doresc sa isi atraga partenerele intr-o partida de sex prin telefon.

 

Ce sa spui la telefon

Daca nu stii cum sa incepi sau ce sa faci, este bine de retinut ca, in primul rand, ar trebui sa fii sincer. Gandeste-te ca o partida de sex prin telefon reprezinta ocazia perfecta prin intermediul careia poti vorbi deschis despre fanteziile tale sexuale. Lasa timiditatea la o parte si relaxeaza-te.

Nu trebuie sa iei vreun curs de pregatire si nici nu exista un limbaj specific. Poti incepe cu un “buna” sau cu un zambet. Fii sigur ca partenerul tau iti va simti expresia fetei si va va relaxa pe amandoi. Spune-i, de exemplu, cat de bine iti pare ca ii auzi vocea. Se intelege ca tonul tau trebuie sa fie senzual, misterios, insinuant.

Continua cu starea ta, cum te simti in acel moment si incearca sa afli daca aceasta iti este impartasita: esti nerabdator, excitat? Precizeaza locul unde te afli: in baie, dormitor, pe canapea, intins pe covor etc. ce ai de gand sa faci? Ce iti trece prin minte?

Ai cumva prin preajma vreo jucarie sexuala sau stii deja cum ai vrea sa te autostimulezi? Incearca sa oferi cat mai multe detalii care vor crea in mintea partenerului tau o imagine vizuala bine definita.

Spune cu ce esti imbracat si cum dai jos de pe tine fiecare accesoriu. Intreaba, la randul tau, ce face partenerul si nu iti neglija propria placere. Este mult mai incitant cand ambii parteneri se simt bine in timpul sexului prin telefon.

Continua atmosfera prin descrierea unei fantezii comune. Gandeste-te ce anume il incita pe partenerul tau si pune totul in cuvinte. Completeaza imaginile vizuale cu tonuri in soapta, respiratii profunde. Ar fi bine sa te gandesti dinainte cam despre ce ai vrea sa discutati, pentru ca risti apoi sa fii prins nepregatit si sa legi o conversatie plictisitoare.

Imediat ce observi schimbari ale corpului tau, ofera o descriere amanuntita a acestora. Foloseste limbajul care ii place partenerului tau si despre care stii ca il incita. Acum chiar este momentul sa lasi timiditatea la o parte, pentru ca aceste clipe reprezinta punctul culminant al sexului prin telefon.

Daca partenerului tau ii place, foloseste limbajul numit “ dirty-talk ”. Gandeste-te ca nu exista limite, atata timp cat amandoi va simtiti bine. Nu te sfii sa il intrebi ce anume i-ar placea sa auda. Acest “joc” poate deveni extrem de incitant si provocator. Intreaba si ofera cu generozitate.

Nu uita sa ii spui partenerului cat de bine te simti, cu lux de amanunte. De asemenea, nu te teme de sunete: gemete, tipete, orice te face sa te simti bine si il incita pe celalalt de la capatul firului.

Tuturor le plac complimentele, asa ca dupa ce ati ajuns amandoi la orgasm , discutati despre ce v-a placut si de ce.

Cum sa vorbesti

Daca simti ca nu iti gasesti cuvintele, atunci incearca mai intai sa te introduci putin in atmosfera. Lumineaza camera intr-un mod romantic, misterios, citeste cateva pagini dintr-un roman pentru adulti, priveste niste poze pornografice sau bea un pahar cu vin. O simpla fraza ca “Mi-as fi dorit sa fii aici cu mine” ar trebui sa aiba efect.

Incearca sa nu te grabesti! Mai degraba, bucura-te de fiecare moment, de orice soapta si intra in jocul sexual care se creeaza intre voi doi.

Nu te sfii sa folosesti jucariile erotice in timpul partidei de sex prin telefon. De asemenea, mentioneaza acest detaliu partenerului tau. Gandul ca cel aflat la capatul firului se autostimuleaza creeaza o imagine foarte incitanta.

Sexul prin telefon trebuie sa iti dea satisfactie si sa te faca sa te simti bine. Chiar daca nu “iese” din prima, nu te descuraja. Pur si simplu aveti nevoie de timp pentru a explora limitele sexualitatii voastre.

Iata ce marturisesc prin intermediul forumului cei care au “gustat” din placerea sexului la telefon:

“Ador sa imi aud iubitul cum geme si respira adanc. Este ca si cum am fi in pat impreuna.” - Alina, 24 ani

“Lasa inhibitiile si scoate cat mai multe sunete. Ca si cum ati fi impreuna in acel moment.” - Cristi, 30 ani

“Spune-i ce ati face daca ati fi in acel moment impreuna, descrie ceea ce faci tu…” - Ioana, 29 ani

“Dezbraca-te, inchide ochii, imagineaza-ti ca sunteti impreuna, spune-i cu lux de amanunte ce se intampla intre voi.” - Mircea, 32 ani

“Nu va grabiti si incercati sa va feriti de cuvintele obscene, asta daca nu le folositi in mod frecvent. Oferiti cat mai multe detalii pentru a vizualiza ceea ce descrieti.” - Cris, 35 ani

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii