Sex

#sex #lumina #goliciune #intuneric

Sex pe lumina vs. sex pe intuneric

In momentul in care l-ai cunoscut pe iubitul tau, atractia dintre voi a fost coplesitoare. Stiai inca din prima clipa ca sunteti facuti unul pentru celalalt, iar timpul pe care l-ati petrecut impreuna ti-a confirmat acest lucru.

Va completati in ganduri si idei, aveti hobby-uri comune si aspiratii asemanatoare. Stiai ca lucrurile intre voi nu vor putea evolua decat intr-un sens pozitiv, iar acest lucru te aducea pe culmile fericirii. Dar cum niciun cer senin nu este complet fara micii norisori razleti ce-l strabat din cand in cand, ai descoperit ca in plan sexual aveti o mica nepotrivire: el isi doreste sa faca dragoste cu tine chiar daca dormitorul este invadat de lumina, iar tu nu nici nu vrei sa auzi de aceast posibilitate.

De exemplu, chiar daca intr-un moment de pasiune maxima te poarta in brate din sufragerie pana in dormitor, inainte de a scapa de toate hainele, vei sari fie la fereastra pentru a trage draperiile, fie la intrerupator pentru a stinge lumina . Sau, si mai stanjenitor,  ii vei cere iubitului tau sa te elibereze din imbratisare , sa se opreasca din a te saruta pentru ca tu nu poti continua acest joc decat pe .

Probabil ca partenerul tau se va resemna si iti va urma indemnul la inceput. Insa, cu timpul, va ajunge sa isi puna intrebari despre acest comportament cel putin ciudat din punctul lui de vedere.

Se pare ca multe femei intampina aceasta “problema”: nu vor sa faca sex cu partenerul de viata decat daca in camera este intuneric total. Motivele pot fi diverse, de la timiditate crescuta pana la complexe fizice, insa toate acestea pot fi depasite daca ne recastigam increderea in noi, ne informeaza specialistii.

Asadar, nu uita ca partenerul tau s-a indragostit de tine vazandu-te. Te iubeste pentru tot ceea ce esti, aici incluzand si corpul tau. Desi toate suntem tentate sa ne subestimam atunci cand vine vorba de fizicul nostru, cu siguranta partenerii nostri ne vad ca pe cele mai frumoase femei din lume.

Ai impresia ca picioarele tale sunt prea groase, ca ai colacei sau poate ca esti prea slaba si lipsita de forme? Crezi ca facand dragoste pe intuneric cu iubitul tau vei ascunde aceste lucruri? Nimic mai gresit! Din contra, complexele tale vor creste, iar partenerul tau ar putea interpreta acest gest al tau, gresit, crezand ca tu nu-ti doresti sa il vezi pe el atunci cand faceti dragoste. Si uite cum mica ta problema fotofobica se poate transforma in frustrari majore si iremediabile.

 

Barbatii, excitati de ceea ce vad

 

Retine: barbatii sunt puternic influentati de simtul vizual. Unii dintre ei pot fi incitati foarte usor doar daca privesc si trupul gol al persoanei iubite.

Ca atare, daca te simti stanjenita in primele momente in care esti privita, pune-l sa-ti spuna cu voce tare ce parere are despre corpul tau, roaga-l sa te alinte si sa te mangaie tandru. Nu va dura mult pana vei descoperi cat de placut poate fi sexul pe lumina si vei ajunge sa te simti cu siguranta in largul tau in bratele lui.

Timiditatea este putin mai greu de depasit, insa cu putin efort si vointa din partea ta vei putea trece si peste acest prag. Gandeste-te cata dragoste ii porti iubitului tau, cat de mult iti doresti sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti… Ei bine, aceste motive si nu numai ar trebui sa fie suficiente pentru a te convinge ca timiditatea nu are ce cauta in relatia voastra, mai ales in cea sexuala.

Daca si tu faci parte din categoria femeilor care nu-si doresc sa faca sex decat pe intuneric, iar iubitul tau iti cere sa faceti sex pe lumina, sugereaza-i, pentru inceput, sa lasati doar o aprinsa pe care sa poti aseza un sal rosu, creand astfel, pe langa semi-intuneric si o atmosfera provocatoare. Apoi, puteti incerca fara a mai acoperi veioza si tot asa. Vei vedea ca, trepat, te vei obisnui sa-ti fie admirat trupul gol si sexul cu lumina aprinsa nu va mai fi o corvoada pentru tine, ci o adevarata placere! 

 

Tie iti place sa faci dragoste pe intuneric sau pe lumina?

 

Foto : www.webmd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului