Sex

#pozitii sexuale #sex # pozitii sex # doggy style #pozitia lingura

Sex cu dureri de spate? Iata ce pozitii sexuale iti recomanda medicii!

Cercetatorii unei universitati din Canada au anuntat care sunt cele mai indicate pozitii sexuale pentru barbatii care se confrunta cu dureri de spate. Medicii de la Universitatea Waterloo din Ontario au studiat in amanunt modul in care coloana vertebrala se misca in timpul unui act sexual.

Pozitia "lingura", contrar opiniei populare si modului facil de a face dragoste, se dovedeste a fi periculoasa pentru barbatii care sufera de reumatism in zona lombara.

Zece cupluri au fost inregistrate, in timp ce faceau sex, cu ajutorul senzorilor electromagnetici si a camerelor de filmat in infrarosu. Din cele cinci pozitii sexuale incercate de acestea, "lingura" s-a dovedit cea mai solicitanta pentru coloana partenerului masculin, in timp ce minimul de efort a fost constatat in timpul adoptarii pozitiei "doggy style".

"Este un mod stiintific de a oferi solutii celor care dupa o noapte de sex treceau prin luni de agonie. Medicii nu au dispus pana acum de astfel de date", a explicat profesorul Stuart McGill de la Universitatea Waterloo. Pana la sfarsitul acestui an, canadienii vor sa faca publice si cele mai potrivite pozitii sexuale pentru femeile care se confrunta cu dureri ale coloanei vertebrale.

Foto: galleryhip.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare