Sex

#femei #barbati #sex #gesturi incitante

Sex: 5 gesturi pe care barbatii le considera incitante, dar la care femeile ar renunta oricand

 

Momentele incitante din timpul sexului pot fi percepute, uneori, in mod diferit de parteneri, iar ceea ce este placut pentru unul, nu este neaparat placut si pentru celalalt. Femeile, de exemplu, au o lista intreaga de gesturi aparent incitante care nu le fac placere. Din nefericire pentru ele, barbatii cred ca aceste gesturi sunt ideale pentru satisfactia sexuala a iubitelor lor si continua sa le faca. Iata despre ce gesturi este vorba!


1. Trasul de par

Pentru cele mai multe femei, gestul unui barbat de a-si trece degetele prin podoaba lor capilara este incitant si placut, mai ales daca este facut in timpul preludiului. Chiar daca in unele filme pentru adulti femeile par incantate atunci cand sunt trase de par, in viata reala lucrurile stau exact invers. Reprezentantele sexului frumos au mare grija de parul lor si nu ar vrea sub nicio forma sa-si recupereze suvitele din mainile inclestate ale partenerilor.


2. Pozitia 69

Pozitia 69 este intens promovata ca fiind una dintre cele mai tari pozitii sexuale, dar adevarul este ca majoritatea femeilor ar renunta oricand la aceasta ipostaza care nu este flatanta nici pentru ele, nici pentru partenerii lor.


3. Spankingul

Spankingul sau palmuirea posteriorului poate fi un gest incitant suprem, daca este practicat cu moderatie. Doar ca multi barbati, din dorinta de a-si domina partenerele si de a le arata cine este seful, considera ca spankingul trebuie practicat in timpul preludiului, in timpul sexului propriu-zis si chiar si dupa, adica exagereaza si transforma un gest incitant intr-un gest dureros si neplacut.


4. Sexul oral prea umed

Si femeile vor sa primeasca sex oral la fel de mult ca barbatii, dar acest lucru nu inseamna ca isi doresc ca zona lor intima sa se transforme intr-un lac. Utilizarea excesiva a salivei in timpul sexului oral nu este un gest incitant pentru ele.


5. Agresarea sanilor

Sanii sunt un simbol al feminitatii si ar trebui tratati cu blandete, mai ales ca sunt o zona sensibila a corpului unei femei. Barbatii care cred ca "framantarea" sanilor partenerei este un gest incitant, se insala si nu fac altceva decat sa diminueze placerea sexuala.

Sursa foto: pictures.4ever.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului