Sex

#preferinte culinare #amor #sex #amant #mancare #dormitor

Romantic sau obraznic? Ce spune mancarea preferata despre viata lui intima

Mancarea este o oglinda a sufletului. Sau a trupului. Preferintele culinare spun multe despre o persoana, inclusiv cat de buna este in dormitor, intrucat studiile au dovedit ca exista o legatura clara intre mancare si sex. Asadar, e suficient sa te uiti cu atentie la ce comanda o persoana ca sa ii ghicesti preferintele sexuale.

Pizza: iubitul puturos

Daca mancarea preferata a barbatului pe care ai pus ochii este pizza, atunci trebuie sa stii ca nu ai de a face cu o persoana mult prea activa, ba chiar ai putea spune ca e un lenes in dormitor. Nu preia initiativa si vei avea mult de munca, intrucat nu va face eforturi prea mari pentru a te seduce. Acest barbat considera preludiul o pierdere de vreme.

Nachos: iubitul obraznic

Barbatii care mananca nachos cu placere se pot dovedi de-a dreptul perversi cand vine vorba despre sex. In plus, nu dau doi bani pe felul in care arata, fiind convinsi ca sunt suficient de artagatori incat sa mai faca eforturi sa se ingrijasca. Nachos se mananca cu mana, inmuiati in sos, motiv pentru care barbatul care iubeste acest aperitiv se va murdari de fiecare data, dar nici nu va baga de seama.

Friptura: iubitul puternic

Barbatii care iubesc friptura, indiferent ca e preparata la tava sau la gratar, sunt puternici si cuceritori, adevarati macho. O intalnire in dormitor cu un astfel de barbat se transforma intr-o experienta foarte interesanta. E in stare sa rupa hainele de pe tine in clipa in care se aprinde, ba chiar sa iti dea si doua palme obraznice peste fund. Stilul in care iubeste este unul primar.

Caviar: iubitul snob

Barbatul care iubeste caviarul este un snob. Ii place sexul programat, pentru ca nu vrea sa fie luat niciodata prin surprindere. In dormitor e corect, dar ofera doar atat cat primeste. Nu are fantezii sexuale iesite din comun, e stilul clasic, pedant.

Sushi: iubitul exotic

Barbatul care adosa sushi este foarte energic in dormitor, fiind in stare sa rupa patul in timpul unei partide de amor. E un adevarat acrobat si ii plac pozitiile sexuale complicate, noi, interesante. Sex in locuri interzise? Nici nu trebuie sa il mai intrebi.

Ciocolata: iubitul romantic

Barbatul care savureaza cu placere o ciocolata se va bucura la fel de mult si de dragostea carnala. Isi adora partenera si o rasfata cu gesturi tandre, romantice. La el preludiul dureaza suficient de mult cat sa se asigure ca isi va duce iubita pe culmile placerii. Nu ii place sa domine, ci mai degraba sa se lase dominat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului