Sex

#viata sexuala #ejaculare precoce

Remedii naturale impotriva ejacularii precoce

Ejacularea precoce este, din pacate, o problema care poate destrama cu usurinta un cuplu. Imposibilitatea de a indeplini un act sexual normal poate fi un impediment major in a avea o relatie de cuplu reusita.


De asemenea, avand in vedere ca pentru foarte multi barbati aceasta problema este una destul de jenanta si nu sunt tocmai dispusi sa mearga la un consult medical in acest sens, exista cateva trucuri pentru tratarea ejacularii precoce.


Anumite alimente sau exercitii vor putea da rezultate foarte bune. Totusi, daca aceste sfaturi sunt puse in aplicare, iar situatia se agraveaza pe zi ce trece, consultul medical este absolut necesar deoarece aceasta problema poate ascunde alte afectiuni care, netratate, nu vor face decat sa iti distruga sanatatea.


Iata cateva remedii pe care le poti pune in aplicare oricand


Ginseng


Ginsengul este recunoscut ca fiind un remediu puternic impotriva ejacularii precoce. Faptul care sustine acest lucru este acela ca anumite substante din ginseng ajuta la normalizarea presiunii sangvine


Consumat sub forma de capsule sau aplicat sub forma de unguent prin masaj local,ginsengul va avea efecte rapide impotriva acestei probleme. De asemenea, ceaiul de ginseng este un stimulent excelent in acest sens, iar daca vei consuma cate o cana in fiecare zi, fara adaos de zahar, problema va disparea intr-un timp relativ scurt.


Seminte de ceapa verde


Semintele de ceapa verde au si ele efect anti ejaculare precoce . Adauga o lingurita din aceste seminte in apa calda si consuma amestecul de 3 – 4 ori pe zi, inainte de mic dejun, pranz si cina. Pentru rezultate cat mai bune, este recomandat ca tratamentul sa fie tinut cel putin o luna, zi de zi.


Sofran


Sofranul este un ingredient foarte puternic care poate creste libidoul intr-un mod suprinzator. Intr-o ceasca plina cu lapte fierbinte adauga sofran si cateva migdale pisate. Preparatul se amesteca bine si se consuma in fiecare dimineata, inainte de prima masa a zilei. Efectele vor fi simtite inca din prima saptamana.


Usturoi  si ceapa alba


Usturoiul este faimos pentru tratarea ejacularii premature, la fel si ceapa alba. Consuma aceste doua alimente cat mai des posibil, in combinatie cu alimente. Totusi, pentru ca mirosul neplacut ale celor doua ingrediente poate spulbera oricui cheful de sex, repara acest mic inconvenient cu o igiena orala buna, cu doua boabe de cafea si cateva frunze de patrunjel.


Masaj cu ulei de ricin


Maseaza zilnic regiunea dintre anus si testicule cu ulei de ricin, cel putin pentru 5 minute – acest masaj are rolul de  a oferi usurare si relaxare zonei testiculare si astfel, de a inlatura semnele de tensiune care procoaca ejacularea prematura. Uleiul de ricin se gaseste in farmacii sau in magazinele naturiste si costa in jur de 5 ron.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului