Sex

#anotimp #primavara #iubire

Primavara – cel mai minunat anotimp al anului pentru a iubi

Primavara este anotimpul cel mai frumos, cand avem numeroase motive sa fim mai veseli, mai optimisti si mai fericiti. Ne putem bucura de vremea mai blanda, de flori, de plimbari in aer liber, de soarele care acum e "fara dinti", de zilele mai lungi, de pasarile calatoare ce au revenit iar la noi.

Nu stiu cum se intampla, dar primavara oamenii incep sa viseze, sa se bucure de soare, sa-si marturiseasca sentimentele frumoase sau sa-si caute dragostea. Florile cele mai frumoase si parfumate apar primavara, peisajele sunt minunate datorita pomilor infloriti, natura toata renaste, parca se trezeste din letargie si iti creeaza o stare fizica si mentala de bucurie, dragoste si buna dispozitie.

Primavara simtim nevoia sa daruim bucuria ce o resimtim in viata noastra, sa facem cadouri frumoase, sa apreciem lucrurile cu adevarat importante pentru noi. Inima fiecaruia se bucura ca a unui copil de primele flori, de coltul ierbii, de soare, de spectacolul pitoresc oferit de natura, de cantecul pasarilor, de tot ce ne inconjoara. Cand natura revine la viata cu toti suntem plini de bucurie, avem impresia ca devenim mai puternici, ca "putem muta muntii din loc". in fiecare an, acest sezon ne face sa uitam de ger si zapada, de iarna apriga care a trecut, de starile de letargie si plictiseala.

Primavara este anotimpul iubirii, al intalnirilor romantice, al sentimentelor frumoase care pot dura si o viata. in acest sezon natura renaste, pare incarcata de energie pozitiva pe care o simt si oamenii. Acestia vor sa iubeasca, sa traiasca sentimente puternice si adevarate, sa aiba intalniri romantice sau ocazia de a face noi cunostinte.

Uneori primavara ne lasam dusi de val, de atractia fizica si sentimentele pe care le simtim. Primavara este anotimpul perfect pentru dragoste, pentru a face cadouri, pentru a darui flori, etc. Cei care vor sa reaprinda flacara pasiunii in relatia lor pot alege de la un sex shop cadouri originale sau modele de rochii si seturi sexy deosebite, la preturi incredibile pentru femei.

Cei care vor sa fie in trend pot tine cont de nuantele de culori recomandate de expertii de la Institutul Pantone ca fiind potrivite pentru aceasta primavara (atunci cand aleg un cadou) si anume: verde lime sau verde deschis culoarea frunzelor, albastru denim Niagara, galben Primrose, albastru Lapis sau bleumarin clasic, rosu si portocaliu aprins, albastru deschis ca cerul, roz pal, nuanta de aluna naturala si verde inchis ca fructul avocado.

Se spune ca mirosurile pot controla emotiile noastre si chiar pot fi un element definitoriu in alegerea unui partener. Natura ne ofera tot felul de plante afrodiziace, de a caror esente deosebite ne putem folosi pentru a atrage dragostea.

Mirosurile senzuale includ parfumuri cu note florale si note de condimente (ce au un efect excelent si sunt dovada vorbei din batrani ca "dragostea trece prin stomac"). Psihoterapeutii si aromaterapeutii recomanda pentru dragoste uleiurile esentiale de iasomie, citrice, chimen dulce, santal si lemn de trandafir. Vanilia este o mirodenie exceptionala, aroma ei te scapa de stres si iti creste nivelul de endorfine sau de "hormoni ai fericirii". Aromele de lemn de cedru, patchouli si levantica sunt relaxante, te imbie la dragoste. Pentru a spori atractia sexuala se poate folosi aroma de lemn de santal sau parfumul floral de iasomie.

Primavara este anotimpul cand devii mai sensibil, mai plin de afectiune, este timpul dragostei si al iubirii. Acum sufletul nostru este mai fericit, se bucura de culorile luminoase si de spectacolul oferit de acest anotimp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii