Sex

#prezervative love plus #sex #prezervative #love plus

Prezervative pentru experiente intense si sigure

Prezervativul este cea mai simpla si utilizata metoda contraceptiva din lume. Insa este bine de stiut ca exista tipuri de prezervative pe marimi, culori, arome si alte "dotari" care le fac din ce in ce mai performante, rezistente si usor de folosit.

Love Plus are o colectie impresionanta de prezervative, pentru toate gusturile, preferintele si intensitatile actului sexual. Iata 5 tipuri de prezervative care-ti asigura o dragoste fara griji si care nu dau niciodata gres!
 

Love Plus Intense


Forma anatomica, striatiile si textura punctata ale prezervativelor Love Plus Intense dau un nou sens placerii sexuale si sigurantei in timpul actului sexual.


 

Love Plus Safe Plus


  Love Plus a creat un prezervativ mult mai sigur - Safe Plus - cu pana la 19% mai gros si cu 27% mai lubrifiante decat celelalalte.



  Love Plus Sensations
 

Asa cum sugereaza si numele lor, prezervativele au suprafata punctata pentru extrasenzatii, dar aceeasi protectie Love Plus Triple Tested.


 

 

Love Plus Strawberry


Love Plus s-a gandit ca nu numai protectia conteaza in timpul unui act sexual pasional si ca si aromele au rolul lor in crearea atmosferei. Asadar, prezervativele Love Plus cu aroma de capsuna presara mai multa pasiune si gust in timpul aventurilor sexuale.



 

Love Plus Apple


Prezervativele Love Plus sunt fabricate din latex natural conform standardelor de calitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Acestea sunt lubrifiate cu un lubrifiant solubil in apa, incolor si inodor, ce nu pateaza si asigura o flexibilitate ridicata a prezervativului. Prezervativele cu aroma autentica de mar verde iti improspateaza  viata sexuala si iti aduc ceva nou in viata intima.

 

CONCURS:  Participa la concurs si castiga o gama completa de prezervative Love Plus din cele 5 puse la bataie


Love Plus impreuna cu acasa.ro te invita sa participi la concursul "Alege Love Plus cu incredere!". Premiul este format din 5 game fiecare cu 7 pachete cu prezervative Love Plus.

Cum poti participa?

Foarte simplu: postezi un comentariu la acest articol. Trebuie doar sa raspunzi la cerinta concursului: "Care ar fi cea mai tare campanie de promovare Love Plus?"

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida.

Concursul este valabil pana in data de: 07 02 2012- 07 03 2012.

Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail. Acestia trebuie sa isi revendice premiul in maxim 10 zile lucratoare, prin transmiterea catre organizatori a coordonatelor de contact.

MULT SUCCES!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare