Sex

#kama sutra #pozitii sexuale #lift

Pozitii sexuale Kama Sutra pentru sex in lift

Atunci cand patul conjugal nu mai transmite nici un fior, multe cupluri experimenteaza sexul in alte locuri. Kama Sutra te ajuta atunci cand cauti senzatii noi.

Manuscrisul indian al lui Vatsyayana contine descrierea multor pozitii sexuale in picioare. Oare ce ar fi zis filosoful hindus daca ar fi stiut ca intr-o buna zi oamenii ii vor incerca pozitiile intr-un lift?

Pentru cuplurile insetate de aventura, aceste cinci pozitii sexuale, adaptate din Kama Sutra, se potrivesc perfect pentru o experienta fierbinte intr-un lift.

 

La perete

 

Cunoscuta din multe filme hollywoodiene in care eroul isi impinge partenera la perete, aceasta pozitie este perfecta pentru cei care se grabesc.

Pozitia ofera si o legatura emotionala puternica intre parteneri, care sunt liberi sa se sarute cu pasiune sau sa-si sopteasca declaratii fierbinti.

Daca te deranjeaza contactul cu peretele, cere-i partenerul tau sa te tina in aer. Astfel, iti vei apropia soldurile si vei simti fiecare miscare a lui.

Grad de dificultate: 5/10

 

Triunghiul

 

Mentinerea echilibrului este dificila in aceasta pozitie, dar solutia este sa te sprijini cu mainile pe genunchi. Partenerul trebuie sa te tina bine de solduri pentru a nu-ti pierde stabilitatea.

Aceasta pozitie este ideala pentru o partida de sex rapida si pasionala.

Desi barbatul este cel care detine aproape intreg controlul situatiei, ii poti controla si tu miscarile si ritmul.
Aceasta pozitie favorizeaza atingerea orgasmului in acelasi timp.

Grad de dificultate: 6/10

 

Scorpionul

 

Aceasta pozitie se deosebeste mult de clasicul doggie-style prin faptul ca partenerul iti va atinge mult mai usor punctul G.

Daca iti sprijini mainile pe podea, vei putea sa iti mentii echilibrul mai usor, iar partenerul tau va reusi sa te aduca relativ repede la orgasm.

Grad de dificultate: 7/10

 

Vulturul

 

Cea mai confortabila pozitie pentru sexul in picioare, Vulturul necesita insa un suport. Odata ce exersezi acasa, vei reusi sa adaptezi aceasta pozitie din Kama Sutra si la locuri mai incomode.

Daca reusesti sa te ridici de la podea cativa centimetri, indoaie-ti usor genunchii. Partenerul tau ar trebui sa te tina de fese, in timp ce tu iti odihnesti mainile pe umerii lui.

La inceputul penetrarii, ramai nemiscata, pentru a calcula ritmul. Apoi adapteaza-te miscarilor lui. Vulturul asigura o stimulare intensa a clitorisului.

Grad de dificultate: 6/10

 

Balanta

 

Pe tocuri inalte, sau cu un suport mic sub picioare, gaseste-ti echilibrul astfel incat umerii tai sa se sprinjine de pieptul lui.

In timp ce tu te sprijini de el cu genunchii indepartati,  el te va penetra din spate.

Exerseaza aceasta pozitie din Kama Sutra acasa mai intai, pentru a te asigura ca nu risti sa iti intinzi muschii atunci cand o pui in aplicare intr-un loc mai incomod .

Grad de dificultate: 7/10


Inainte de a incerca una dintre pozitiile de sex in picioare din Kama Sutra, testeaza-ti limitele fizice.

Chiar daca unele dintre ele sunt dificile, va fi si mai dificil sa explici rudelor si prietenilor cum ti-ai intins un muschi sau de ce ai dureri la coloana.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Sursa foto: Kamaday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului