Sex

#numar parteneri sexuali #parteneri sexuali #casatorie #mariaj

Numarul partenerilor inainte de casatorie influenteaza fericirea mariajului

Experienta de viata se poate dovedi benefica in relatia de cuplu atata timp cat numarul partenerilor pe care i-am avut inainte de a face pasul spre casatorie nu contureaza ceea ce poate fi descris ca un „trecut amoros bogat”.

O cercetare realizata in SUA, pe parcursul mai multor ani, la care au participat persoane cu varsta intre 18 si 35 de ani, unii nefiind casatoriti la momentul inceperii studiului, a indicat ca cei care au avut mai multe relatii sexuale si sentimentale inainte de a se casatori s-au confruntat cu mai multe probleme in mariaj, decat cei cu un trecut amoros mai modest.

Rezultatele au indicat ca in cazul casniciilor in care unul sau ambii parteneri au avut un trecut sentimental bogat, mariajele au intampinat mai multe probleme din cauza comparatiilor constante cu ce s-a intamplat in relatiile anterioare, a fricii de respingere si a problemelor legate de dificultatea asumarii obligatiilor in casnicie, fata de partener.

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.