Sex

#numar parteneri sexuali #parteneri sexuali #casatorie #mariaj

Numarul partenerilor inainte de casatorie influenteaza fericirea mariajului

Experienta de viata se poate dovedi benefica in relatia de cuplu atata timp cat numarul partenerilor pe care i-am avut inainte de a face pasul spre casatorie nu contureaza ceea ce poate fi descris ca un „trecut amoros bogat”.

O cercetare realizata in SUA, pe parcursul mai multor ani, la care au participat persoane cu varsta intre 18 si 35 de ani, unii nefiind casatoriti la momentul inceperii studiului, a indicat ca cei care au avut mai multe relatii sexuale si sentimentale inainte de a se casatori s-au confruntat cu mai multe probleme in mariaj, decat cei cu un trecut amoros mai modest.

Rezultatele au indicat ca in cazul casniciilor in care unul sau ambii parteneri au avut un trecut sentimental bogat, mariajele au intampinat mai multe probleme din cauza comparatiilor constante cu ce s-a intamplat in relatiile anterioare, a fricii de respingere si a problemelor legate de dificultatea asumarii obligatiilor in casnicie, fata de partener.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sex

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare