Sex

Motivele pentru care oamenii fac sex

Sexul este sanatos pentru organism. Aceasta este concluzia unui studiu efectuat la Universitatea din Columbia, SUA, in urma caruia s-a descoperit ca un contact sexual regulat (cel putin o data pe saptamana) aduce numeroase beneficii sanatatii: foarte bun fortifiant pentru organism, creste durata de viata, calmeaza diferite dureri etc, insa nu ele sunt argumentele principale care ii fac pe oameni „sa se lase prada iubirii”. In aceasta privinta, un grup de cercetatori americani de la Universitatea Texas au ajuns la concluzia ca atat barbatii, cat si femeile fac sex din peste 700 de motive, unele dintre acestea fiind de-a dreptul neasteptate: 10 motive pentru care barbatii fac sex 1. M-am simtit atras de persoana respectiva. 2. Ma simt bine cand fac sex. 3. Am vrut sa experimentez placerea. 4. E distractiv . 5. Am vrut sa-mi arat afectiunea fata de acea persoana. 6. Eram tensionat si am vrut sa ma eliberez. 7. Eram foarte excitat. 8. Am vrut sa-mi exprim dragostea fata de acea persoana. 9. Am vrut sa obtin un orgasm . 10.Am vrut sa-i fac pe plac partenerei. Motivele pentru care si femeile fac sex sunt asemanatoare, numai ca privesc sub un alt aspect importanta acestora: 10 motive pentru care femeile fac sex 1. M-am simtit atrasa de persoana respectiva. 2. Am vrut sa experimentez placerea. 3. Ma simt bine cand fac sex. 4. Am vrut sa-mi arat afectiunea fata de acea persoana. 5. Am vrut sa-mi exprim dragostea fata de acea persoana. 6. Eram tensionata si am vrut sa ma eliberez. 7. Eram foarte excitata. 8. E distractiv. 9. Mi-am dat seama ca sunt indragostita. 10. Eram dusa de val.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului