Sex

#lenjerie intima #sex #epilat #respiratie urat mirositoare #somn adanc

Momente stanjenitoare in timpul sexului si solutii rapide pentru repararea lor

Oricat de mult ti-ai dori ca momentele de intimitate sa fie perfecte, se poate intampla ca acestea sa fie "perturbate" de diversi factori, insa nu este un capat de lume. Pentru fiecare moment stanjenitor dinaintea sau din timpul actului sexual, exista si cate o metoda rapida de salvare. Trebuie doar sa fii spontan si sa intelegi ca oricui i se poate intampla.

Ai o respiratie urat mirositoare

Fie din cauza ca ai mancat un aliment nepotrivit, fie din cauza unor probleme ale danturii, se poate intampla sa ai o respiratie urat mirositoare inainte sa te cuibaresti in pat langa partenerul tau. Din fericire, o guma cu aroma mentolata sau un drops mentolat salveaza situatia si te scoate basma curata dintr-un moment stanjenitor care ti-ar putea strica partida de sex.

Cazi intr-un somn adanc

Tocmai ai luat cina cu partenerul tau, ai facut dus si te pregatesti pentru o partida de sex incitanta, cand, pe nepusa masa, mos Ene iti face o vizita si te face sa cazi intr-un somn adanc inainte ca partenerul tau sa apuce sa te alinte. Cum salvezi momentul? Foarte simplu: fie recunosti ca esti obosit, fie incerci sa gasesti activitati care sa te mentina treaz.

Ai uitat sa te epilezi

Sexul spontan are dezavantajele lui, unul dintre acestea fiind si faptul ca omiti sa te ingrijesti corespunzator. Ai uitat sa te epilezi si te simti prost sa apari cu pilozitati in fata partenerului tau? Nicio problema. Pur si simplu ii poti marturisi ca din motive personale nu te simti in stare sa continui preludiul. Sau, daca ai la indemana un aparat de ras, cere cateva momente de respiro pentru a face un dus si "repara" micul incident.

Porti o lenjerie intima neatragatoare

Partenerul tau te-a invitat la o cina romantica la un restaurant si amandoi va doriti sa aveti parte de momente fierbinti, cand brusc iti amintesti ca lenjeria intima pe care o porti nu este atragatoare sau are mici defecte care ar putea fi observate. Pentru a repara rapid momentul stanjenitor, cel mai simplu este sa o dai jos la dus si sa apari in fata partenerului doar cu un prosop infasurat pe corp.

Reprezentantele sexului frumos pot profita de momentul stanjenitor pentru a-l transforma intr-un avantaj. Inca de la restaurant pot renunta la lenjeria intima, apoi ii pot sopti partenerului la ureche faptul ca nu au nimic pe sub rochie. Ce poate fi mai incitant pentru un barbat decat sa auda aceste cuvinte jucause?

Sursa foto: sellyourstoryuk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului