Sex

#alimente #cada #esarfa #sex de vanilie #pozitia misionarului

Metode simple prin care poti transforma sexul de vanilie intr-o experienta incitanta

Sexul de vanilie sau sexul conventional, in cea mai simpla manifestare a sa, este considerat de multa lume mult prea banal pentru vremurile in care traim, de aceea cuplurile care prefera acest tip de sex sunt destul de reticente in a-si exprima preferintele intime in fata altora. De ce un lucru simplu trebuie sa fie banal? Daca obisnuiesti sa faci sex de vanilie, nu este nevoie sa-ti "updatezi" preferintele cu jucarii sexuale si practici indraznete. Este suficient sa faci cateva schimbari marunte pentru a avea parte de o experienta si mai incitanta decat pana acum.

Insa, inainte de a vedea care sunt metodele prin care poti condimenta sexul de vanilie, este bine sa stii cateva detalii despre el, mai ales ca denumirea este relativ noua.

Ce este sexul de vanilie

Sexul de vanilie este denumirea gasita de specialisti pentru a desemna sexul conventional, care implica saruturi patimase, imbratisari si clasica pozitie a misionarului. In sexul de vanilie, partenerii exclud sexul anal, practicile sado-masochiste, fetisurile, fanteziile erotice perverse si alte tehnici neconventionale. Chiar si asa, sexul de vanilie tot poate fi o experienta incitanta, mai ales daca adaugi un strop de creativitate momentului.

Faceti sex de vanilie in cada

Patul din dormitor este cel mai conventional loc pentru sexul de vanilie, insa daca iti doresti o experienta noua, poti propune sexul in cada, intr-o atmosfera romantica. Poate ca nu este cea mai surprinzatoare metoda prin care poti condimenta sexul de vanilie, insa cu siguranta va ofera posibilitatea de a avea o experienta intima incitanta.

Rememorati prima noapte de amor

Mai tii minte cum a fost prima noapte de amor cu partenerul sau partenera ta? Ce fluturasi zburau inlauntrul tau si cate emotii aveai? Ei bine, pentru a transforma sexul de vanilie intr-o experienta incitanta, rememorati prima noapte de amor. Impaginati-va ca abia v-ati cunoscut si nu stiti mare lucru unul despre celalalt. Incercati sa va redescoperiti.

Folositi alimente si jucarii homemade

Sexul de vanilie nu implica folosirea jucariilor sexuale sau a altor accesorii care sunt asociate cu sexul neconventional, insa poti folosi alimente delicioase si jucarii homemade pentru a tranforma momentele intime intr-o experienta inedita si incitanta. De exemplu, puteti folosi o esarfa matasoasa pentru a va lega la ochi sau la maini, atat cat sa aveti parte de un moment deosebit, sau va puteti hrani cu capsuni si frisca. Limita in sexul de vanilie este doar imaginatia voastra.

Sursa foto: idiva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii