Sex

#striptease #sex #valentine's day #cuplu #partener #sexy #lenjerie intima #corset #portjartier #ruj rosu #dita von tess

Initiaza-te in arta striptease-ului I

De ce striptease ? Pentru ca este un act incitant fara sa devina vulgar. Daca vei reusi sa scapi de inhibitii, te vei simti sexy si frumoasa in pielea ta. Mai mult, vei observa cum partenerul tau se topeste privindu-te. Striptease-ul poate fi un rasfat pentru amandoi.

 

 

Cum sa incepi

Profita de Ziua Indragostitilor si ofera-i un astfel de cadou partenerului tau. Il poti anunta prin e-mail sau printr-un biletel strecurat in buzunarele lui ca seara de Sfantul Valentin va fi una plina de surprize.
Nu trebuie sa ii marturisesti neaparat ce ti-ai pus in gand. Lasa-l sa se bucure de surpriza abia atunci cand ajunge acasa. Ai grija sa ii mentionezi faptul ca in seara aceasta ar trebui sa vina cat mai repede. Doar nu vrei sa risti sa ajunga prea tarziu si sa iti piara tot cheful.

Daca preferi o abordare ceva mai radicala, atunci nu ii da absolut niciun indiciu. Asteapta-l in living, pregatita pentru striptease, sau impinge-l insinuant spre dormitor. Ideal ar fi sa nu ii dai timp sa reactioneze sau sa se apuce de altceva.


Ai nevoie de…

Haine provocatoare. Prin aceasta nu trebuie sa intelegi articole vestimentare gen kitsch. O femeie aranjata cu bun-gust devine imediat o prezenta atragatoare. Asadar, alege lenjeria intima care iti avantajeaza silueta.

Pentru ca este vorba despre o ocazie speciala, poti opta pentru neglijeuri sau corsete. Corsetele sunt recunoscute pentru faptul ca urmaresc foarte frumos linia corpului, pun in evidenta sanii si ascund imperfectiunile taliei. Ai grija insa, pentru ca va trebui sa te orientezi asupra unei lenjerii care poate fi desfacuta usor.

Daca optezi pentru ceva mai complicat, atunci il poti lasa pe partener sa iti desfaca sistemul de prindere al acesteia, dar nu ii permite mai mult! Lasa-l sa te admire in continuare.

Pentru ca ai nevoie de mai multe straturi de haine sau diferite accesorii, completeaza lenjeria intima cu portjartierul si perechea de ciorapei sexy. Barbatii sunt innebuniti dupa desuurile gen plasa, iar cu un astfel de model iti poti dobandi imediat dispozitia necesara pentru un striptease.

Pantofii cu toc iti vor completa tinuta sexy, dar incearca sa optezi pentru un toc pe care poti merge cu usurinta, fara sa stai cu grija ca vei aluneca sau iti vei luxa glezna.

Lenjeria intima, ciorapii si pantofii iti asigura deja arsenalul necesar pentru un striptease de succes. Daca iti doresti sa prelungesti cat mai mult acest moment, atunci poti ii poti adauga tinutei tale o camasa alba cu guler inalt, incheiata, o cravata, un sacou si o fusta gen stilou.

Poti opta si pentru un costum gen profesoara, asistenta etc., atata timp cat reusesti sa te simti confortabil in pielea ta. De asemenea, alege din dulap rochia de seara in care te simti cel mai bine si foloseste-o in numarul tau de striptease.

Nu trebuie sa cheltuiesti sume exorbitante pentru un set de lenjerie noua sau o rochie ultimul racnet. Exista numeroase oferte in ceea ce priveste lenjeria intima, important este sa cauti si sa gasesti magazinele care au oferte promotionale sau care imbina calitatea cu un pret rentabil.

Daca simti ca nu ai reusit sa gasesti in garderoba ta vestimentatia de care ai nevoie, atunci imprumuta din dulapul sotului tau o camasa simpla, alba si optional, o cravata, si deja poti da startul unui striptease de efect. Important este sa alegi hainele care te fac sa te simti bine.

In ceea ce priveste culoarea accesoriilor, ai nevoie de tonuri care sa sugereze mister si sexualitate. Cel mai indicat este rosul aprins, dar negrul sau albul pot avea acelasi efect. Incearca sa optezi pentru culoarea in care partenerul tau prefera sa te vada.

In privinta machiajului, cu un ruj rosu nu poti da gres. Tusul negru va crea iluzia de ochi de pisica , iar un strop de lotiune autobronzanta (atentie, aceasta trebuie sa fie una de calitate pentru a nu lasa urme inestetice pielii) iti va oferi un look fresh. Daca ai nevoie de un model, inspira-te din look-ul Ditei von Tesse, cunoascuta pentru numerele sale incendiare de striptease.

 

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare