Sex

#jucarii sexuale #sex #tabu #sex shop #sexplay.ro #sex shop online

In ziua de azi sex shop-ul mai este tabu?

Vremurile cand jucariile sexuale si sex shop-urile care le comercializeaza reprezentau subiecte tabu au apus, incet-incet, si in tara noastra. Astazi, utilizarea jucariilor sexuale, cat si vizitarea unui magazin specializat nu mai sunt motive de jena ori de vina, folosirea unor sex toys fiind, de altfel, tot mai renumita pentru beneficiile asupra sanatatii. Descopera si tu avantajele jucariilor sexuale consultand oferta generoasa a sex shop-ului online SexPlay.ro!

Istoria jucariilor sexuale este una foarte veche si colorata. Cu radacini in timpuri stravechi, jucariile sexuale s-au bucurat, inca de la aparitia lor, de apreciere atat din partea femeilor, cat si din cea a barbatilor, datorita efectelor pozitive asupra vietii sexuale si a starii de bine, la nivel fizic si psihic.

Obiecte lipsite de pecetea stigmatului in Antichitatea greaca si romana, jucariile sexuale au devenit treptat produse tabu, cel putin din punct de vedere al obtinerii placerii sexuale pe cont propriu. Promovate mult timp ca obiecte medicale, destinate vindecarii "isteriei" in secolul al XIX-lea, spre exemplu, jucariile sexuale si-au recapatat treptat gloria de altadata, iar in prezent pot fi achiztionate fara probleme din sex shop-uri online sau fizice.

Sex shop-ul online SexPlay.ro este locul unde poti face cunostinta cu lumea colorata si fascinanta a jucariilor sexuale, poti renunta la inhibitii si ultimele farame de tabu si iti poti condimenta viata sexuala cu o varietate de sex toys, pentru Ea si El.


Jucarii sexuale pentru Ea

Satisfactia sexuala feminina nu a reprezentat o prioritate de-a lungul istoriei. Insa, odata cu emanciparea si renuntarea la tabuurile care stateau in calea obtinerii placerii de natura sexuala, femeile si-au revendicat dreptul de a se bucura si de a-si explora corpul atat pe cont propriu, cat si in compania unui partener.

Jucariile sexuale pentru Ea sunt foarte variate si includ vibratoare, dildo-uri, stimulatoare pentru clitoris, bile vaginale, jucarii anale si altele, in functie de preferintele si fanteziile fiecarei reprezentante a Evei in parte.



Sex shop-ul online SexPlay.ro iti pune la dispozitie toate aceste jucarii sexuale la preturi foarte bune si te invita sa plasezi o comanda online, avand posibilitatea ulterior de a ridica sex toys-urile din magazinul fizic din Bucuresti!


Jucarii sexuale pentru El

Sex shop-ul online SexPlay.ro nu ii neglijeaza nici pe reprezentantii sexului tare! Oferta SexPlay.ro de jucarii sexuale pentru El include inele pentru penis, mansoane, papusi gonflabile, masturbatoare, strap-on, pompe pentru penis si multe altele.

Jucariile sexuale de la SexPlay.ro pot fi folosite cu succes la atingerea placerii maxime pe cont propriu sau alaturi de o partenera, in asa fel incat viata sexuala a cuplului sa devina mult mai incitanta, iar fanteziile sexuale sa se transforme intr-o dulce realitate!


Jucarii sexuale pentru cupluri

De altfel, daca iti doresti sa readuci pasiunea in dormitor, produsele din sex shop-ul SexPlay.ro se vor dovedi de un real ajutor. Testeaza cu incredere produsele din gama de uleiuri de masaj si lubrifianti, pentru un preludiu incitant, si pune-ti fanteziile in practica optand pentru lenjerie si costume variate, pentru jocuri de rol.

Preferi practicile BDSM? Renunta la tabuuri si frunzareste sectiunea sex shop-ului SexPlay.ro, special dedicata fetisurilor sexuale!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii