Sex

#femei #viata sexuala #partenera

Femeile si neplacerile in timpul sexului! Ce urasc sa li se faca in pat

La fel cum exista ghiduri de buna purtate in diverse situatii sau locuri, la fel exista un ghid de buna purtare cu vaginul partenerii. Cum nu ai voie sa scuipi in autobuz sau sa dai muzica tare la telefonul mobil, la fel nu au voie sa faci unele lucruri in timpul sexului cu o femeie.

Toti barbatii o dau in bara la un moment dat, la fel cu toate femeile comit uneori greseli, mai ales intre asternuturi. Daca cea mai frecventa acuzatie pe care o primesc femeile tine de lipsa de initiativa sexuala, cele mai comune greseli ale barbatilor sunt, de regula, intruzive, incomode si, ocazional, dureroase.

Pentru a le evita, fiecare barbat ar trebui sa cunosca, in primul rand, ce NU trebuie sa faca in pat, cu o femeie.

1. Nu intreba „Cum iti place?”

Mai ales daca sunteti la prima partida de sex, intrebarea este un mare „turn-off”. Intrebarea „Cum iti place?”, pus dupa ce haine au cazut imprastiate in urma voastra, iar dorinta sexuala este cat se poate de intensa, nu face altceva decat sa blocheze psihic si emotional o femeie. Nici pe parcursul relatiei nu este indicat sa pui intrebarea „Cum iti place?” in timpul partidelor de sex.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului