Sex

#anticonceptionale #viata sexuala #sex #cupluc #viata sexuala nesatisfacatoare

Esti nemultumita de viata sexuala? Anticonceptionalele ar putea fi de vina!

Cele mai recente studii arata ca metoda contraceptiva pe baza de hormoni administrati oral ne modifica perceptia asupra partenerului si asupra sentimentelor noastre fata de el.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Stirling din Marea Britanie au descoperit ca femeile care iau pilule contraceptive au relatii de durata mai lunga decat cele care nu folosesc metode hormonale de prevenire a sarcinii, in ciuda faptului ca atractia fata de partener scade semnificativ sau chiar dispare.

Cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au interogat aproximativ 2.500 de femei, care au dezvaluit amanunte importante despre metoda contraceptiva folosita, dar si despre vietile lor sexuale.

Pilulele contraceptive favorizeaza insatisfactia sexuala

Rezultatele studiului arata ca femeile care folosesc anticonceptionale sunt mai putin atrase de partenerii lor si tind sa fie nesatisfacute sexual in relatie, comparativ cu cele care nu folosesc astfel de pastile.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului