Sex

#intalnire #mare #plaja #sex #one-night stand #cuplu #aventura

Cum sa te porti dupa o aventura de-o noapte – ghid pentru EA

Vara, caldura, plaja… sezonul estival si atmosfera incendiara trezesc apetitul pentru aventurile de-o noapte, la malul marii, cu o persoana necunoscuta. Daca ai hotarat sa iti faci de cap, gandeste-te ca dupa aventurile de acest gen urmeaza si partea mai putin placuta: ce se intampla dupa. Iti iei lucrurile si pleci sau ii oferi numarul tau de telefon? Iata cativa pasi prin care poti iesi onorabil dintr-o astfel de situatie.
Pasul 1. Nu ii spune ca e prima data cand faci asta

Uneori, scuzele pe care incercam sa le oferim celorlalti acuza si mai mult, in loc sa ne salveze de problema respectiva. De ce ar trebui sa te justifici in fata lui? Asadar, nu incerca sa te scuzi spunandu-i ca este prima data cand ai o aventura de-o noapte, ca nu iti sta in fire etc. O astfel de atitudine il va face sa creada exact opusul vorbelor tale.

Daca el este intr-adevar interesat de persoana ta sau daca isi doreste sa va vedeti in continuare, atunci va incerca sa afle mai multe despre tine. Nu trata situatia ca si cum te-ai simti vinovata de ceva. Daca se ajunge la acest subiect, zambeste si treci repede peste moment. In definitiv, ai putea lasa si o nota de mister in urma ta.

Pasul 2. Pleaca inainte ca el sa te invite afara

Evita momentele jenante. Strange-ti lucrurile si pleaca, inainte ca el sa iti sugereze acest lucru. Nu lenevi in pat in speranta ca el te va invita sa mai petreceti inca o noapte impreuna. A intrat la dus sau isi vede nestingherit de treburi , atunci asta inseamna ca nu prea si-ar dori sa mai stai mult prin preajma lui.

Daca intr-adevar vrea ceva mai mult, o sa iti spuna acest lucru imediat. Nu cred ca vrei sa pari prea insistenta sau disperata.

Pasul 3. Nu vorbi despre viitor

Sunt persoane carora nu le place sa vorbeasca prea multe dis -de-dimineata si in niciun caz sa se angajeze in discutii complicate. A fost o aventura de-o noapte, ce va urma nu poti decide doar tu. Nu incepe sa discuti despre cum v-ati cunoscut, despre cum ar fi daca ati ramane impreuna, despre planuri de viitor. S-ar putea sa treci printr-un moment penibil atunci cand el iti va spune in fata ca nu il intereseaza asa ceva.

Pastreaza-ti demnitatea si incearca sa iti dai seama de starea lui de spirit. De exemplu, daca iti raspunde monosilabic, este timpul sa pleci.

Pasul 4. Nu ii oferi numarul de telefon

Nu ti-a cerut datele de contact? Atunci nu il intreba daca ar fi in regula sa ii lasi numarul tau de telefon. Bineinteles ca ii va fi greu sa te refuze, asa ca tu nu vei sti, de fapt, daca este interesat sa va mai intalniti. Daca va dori intr-adevar sa te mai vada, se va ocupa el de aceste detalii. Nu cred ca vrei sa stai langa telefon in speranta ca te va suna. Asadar, lasa-l pe el sa faca primul pas.

Pasul 5. Ia o scurta pauza inainte de a doua intalnire

Daca te invita sa luati micul-dejun impreuna, atunci ar fi indicat sa dai o fuga pe acasa pentru a-ti improspata putin machiajul si tinuta. In primul rand, pauza ti-ar folosi ca sa iti dai seama exact daca ai chef pentru o a doua intalnire. Probabil ca nu vrei sa ramai o zi intreaga cu machiajul si hainele de ieri.

Pasul 6. Fereste-te de momentele jenante

Nu mai stii cum il cheama? Atunci incearca sa maschezi acest lucru. Prietenele tale abia asteapta sa le povestesti cum ti-ai petrecut noaptea cu tipul pe care l-ai cunoscut in club? Pastreaza barfa pentru momentele cand esti singura. Chiar nu este nevoie ca el sa fie de fata atunci cand povestesti detalii intime. Erai asa de ametita aseara incat nu iti prea aduci aminte de cele petrecute? Salveaza-te de o situatie penibila si nu il intreba daca i-a placut sau nu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare