Sex

#sex #sex acvatic #apa #pericol #contraceptie #piscina #mare #dus #sexy #distractiv #excitant

Cum sa eviti pericolele sexului acvatic

Chiar daca pare o aventura excitanta si distractiva care poate inlatura rutina in viata conjugala , sexul acvatic nu este intotdeauna la fel de usor sau placut asa cum se arata in filme.

De fapt, sexul acvatic este destul de periculos, mai ales pentru femei, atunci cand nu tii cont de o serie de factori. Astfel, pentru a evita pericolele unei partide de sex subacvatic si a te bucura in voie de placerile pe care ti le ofera aceasta practica, tine cont de cateva sfaturi pentru siguranta ta.

 

Sexy dar sigur

 

Chiar daca sexul in apa ti se pare permisiv si usor, trebuie sa te gandesti totusi la siguranta si la un mod de protectie. Din pacate, prezervativul in acest caz nu te poate ajuta. Contactul cu apa face ca aceasta metoda contraceptiva sa nu fie una de succes.

S-a ajuns la concluzia ca apa fierbinte si substantele pe care le contine, precum clorul, afecteaza durabilitatea unui prezervativ si scade astfel puterea contraceptiva a acestuia.

In plus, aceasta metoda prezinta si un dezavantaj in modul de utilizare. In contact cu apa, prezervativul poate aluneca, prezentand astfel un stres in plus si disconfort. Tocmai de aceea, este indicat sa te indrepti spre alte cai de contraceptie precum diafragma sau pilule contraceptive .

 

Pastreaza umiditatea

 

Probabil ca te gandesti ca fiind in apa, practicand sexul acvatic, se va crea automat lubrifierea, dar nu este cazul. De fapt, apa are functia de a elimina lubrifierea naturala din corpul unei femei, ceea ce poate duce la o activitate sexuala nu tocmai placuta.

Cel mai bine, pentru a evita acest disconfort, alegeti sa folositi un tub de lubrifiant pe baza de silicon. Acest material este rezistent la apa si penetrarea va fi astfel mai facila si placuta pentru ambii parteneri.

Acum ca ai ales metoda cea mai buna pentru a te proteja si ai rezolvat problema lubrifierii trebuie sa te gandesti si unde va avea loc actul in sine.

 

Unde alegi sa faci sex acvatic?

 

In piscina: O piscina publica nu este cea mai indicata locatie nici dupa ce s-a inchis accesul publicului si asta pentru ca exista riscul infectarii cu diversi microbi. Cel mai convenabil este bazinul cu apa din curtea casei voastre. In caz ca nu aveti asa ceva, puteti inchiria o piscina, insa, asigurati-va inainte ca locatia aleasa este curatata si perfect igenica.

Ai grija insa, sexul in piscina prezinta si dezavantaje. Clorul folosit din belsug pentru a pastra apa din bazin curata poate produce afectiuni la nivelul corpului unei femei precum infectii sau iritatii.

In cada/dus: Daca cada ta este mica, atunci ti se va parea foarte inconfortabila pozitia misionarului, in schimb daca alegi varianta la dus, sexul in picioare este cea mai placuta varianta. Pentru siguranta, alege sa cumperi si niste presuri din cauciuc cu striati pentru a evita astfel ca partenerul tau sau tu sa cadeti in dus in timp ce faceti dragoste.

In mare: Apa sarata nu este tocmai indicata pentru interiorul feminin, insa daca va asumati riscul unor probleme de sanatate, asigurati-va ca nu veti avea neplaceri la iesirea din apa. Cea mai urata parte in ceea ce priveste sexul in mare ar fi nisipul... se pare ca oricat ai incerca, acesta isi gaseste drum spre cele mai nepotrivite locuri, daca nu ai grija. Astfel, daca v-ati decis asupra unei aventuri romantice in mare, ar fi de preferat ca atunci cand iesiti si doriti sa continuati ce ati inceput, sa asterneti si o paturica pe care sa stati. Evitati contactul direct cu nisipul, nu produce chiar cele mai placute senzatii si ar putea strica distractia.

In plus, cand optati pentru sexul in mare, asigurati-va ca marea nu va este potrivnica. Nu va aventurati in apa daca vedeti ca marea este agitata. Nu veti reusi sa va simtiti bine si veti ajunge, probabil, sa va cautati constant pe la fundul marii, in timp ce valurile va despart.

Si aveti grija, sexul in public este ilegal, astfel ca ar fi mai bine sa nu o faceti daca nu sunteti pregatiti sa va asumati consecintele.
 
Daca dupa ce ati citit acest articol, credeti ca sexul acvatic prezinta prea multe complicatii, nu trebuie sa fiti dezamagiti. Exista multe alte activitati placute si sexy in care implica apa. Ce ziceti de o baie sub clar de luna sau de o baie in cada cu multa spuma si lumanari parfumate sau mai bine, un masaj cu uleiuri aromatice pe marginea piscinei? Locul in care alegeti ulterior sa faceti sex poate fi mai confortabil decat o piscina, cabina unui dus sau marea. Decizia va apartine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului