Sex

#expert in dormitor #expert #sfaturi #sex #relatie de cuplu #cuplu #viata sexuala

Cum sa devii expert in dormitor

Totul se invata prin practica, lucru care se potriveste de minune si atunci cand vine vorba despre sex. Insa, ca sa devii un expert in dormitor, nu conteaza doar sa faci cat mai mult sex, ci trebuie sa tii cont si de alte sfaturi.

Pune satisfactia partenerului pe primul loc

Nu te gandi doar la placerea personala atunci cand faci dragoste cu cineva, indiferent daca este vorba despre o aventura de o noapte sau daca ai un partener stabil. Pentru femei, poate fi mai greu sa atinga culmile placerii, de aceea un barbat trebuie sa nu treaca direct la fapte si sa ii ofere un preludiu lung. Mangaierile suave si sarutarile fierbinti trebuie sa faca parte din program.

Ia-ti partenerul prin surprindere

Ceea ce te va face un partener ideal de sex este si spontaneitatea. Nu va programati partidele de sex ca si cum ar fi o datorie pe care o aveti unul fata de celalalt. Indrazniti sa faceti sex dimineata, la dus, inainte sa plecati la serviciu.

Si partida de amor rapida, inainte sa vina copiii de la scoala, poate duce la un orgasm exploziv. Din cand in cand, poti sa faci dragoste si intr-o pozitie care stii ca lui/ei ii aduce o placere maxima.

Fii creativ

Se spune ca in amor si in razboi nu exista reguli. De aceea, indranzeste sa fii creativ. Nu faceti amor doar in dormitor, caci sunt atatea locuri din casa care pot fi "incercate" pentru a va condimenta viata sexuala.

Daca esti o fire mai pudica, fa-ti curaj sa treci peste rusine si cupara o jucarie sexuala. Fii mereu deschis cu partenerul tau si spune-i fanteziile sexuale pe care le ai.

O relatie in care exista sex de calitate este o relatie in care ambii parteneri sunt mult mai putin predispusi sa insele. Acest lucru se intampla deoarece, de cele mai multe ori, adulterul apare ca urmare a unei vieti sexuale neimplinite.

Complimenteaza-ti partenerul

Tuturor le plac complimentele, pentru acestea cresc stima de sine si provoaca o senzatie de bine. De aceea, secretul unor partide de sex reusite sta si in laude pe care sa le aduci partenerului. Nu ezita sa ii spui cat de bine te simti cu el, ca te-a facut sa ajungi in al noualea cer. Comunicarea este o calitate importanta a celor care sunt experti in dormitor.

Sursa foto: familycouplescounselchino.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii