Sex

#amenajare camera #relatie #sex #lumanari #cuplu #dormitor

Cum sa creezi atmosfera perfecta pentru o noapte fierbinte

Esti foarte ocupat/a, lucru care de cele mai multe ori se reflecta si asupra aspectului dormitorului: pijamalele sunt intinse pe jos, pilota atarna pe langa pat, noptiera este plina cu carti si agende. Un decor nepotrivit, care nu face altceva decat sa iti taie pofta de a face dragoste. Este important sa creezi un decor senzual, care sa te imbie la o partida fierbinte de amor, si sa iti schimbi cateva obiceiuri care iti pot taia elanul.

Fara telefon mobil

O regula de aur este ca telefonul mobil sa stea cat mai departe de pat, potrivit psihologului american specializat in relatii Gracie Landers, citata de health.com. Asta pentru ca poate exista tentatia sa iti verifici mailul in timp ce faci dragoste, lucru care il poate rani pe partner. Nimanui nu-i place sa pui un telefon pe primul plan, nu?

Temperatura optima

Daca in camera este prea frig, iti va fi cam greu sa te imbraci intr-o lenjerie sexy, din satin si sa-ti arati senzualitatea partenerului tau. Vei dori mai degraba sa iti pui o pijama calduroasa si sa adormi cat mai repede, nicidecum sa te pregatesti de o noapte pasionala. Nici un dormitor in care este prea cald nu te imbie la sex, fiindca va face pe amandoi sa va simtiti inconfortabil.

Temperatura camerei trebuie aleasa dupa preferintele voastre, insa 20-21 de grade Celsius sunt ideale pentru majoritatea persoanelor.

Muzica potrivita

Creeaza un playlist cu melodii care te fac sa te simti sexy si sa te starneasca, sa iti doresti o partida de amor. Pentru unii oameni poate fi jazz-ul, pentru altii o melodie a lui John Legend sau a lui Justin Timberlake. Totodata, cum muzica trezeste amintiri, poti pune melodia pe care ati ascultat-o prima data cand ati facut amor.

Lumanari decorative

Lumina difuza a lumanarilor decorative te poate face sa te simti sexy si creeaza o atmosfera romantica, spune sexologul american Aline Zoldbrod. "Ii da creierului tau mesajul ca faci ceva special", explica aceasta, citata de health.com. Atentie, caci o lumanare se poate transforma si in inamic, daca alegi una parfumata. In timp ce tu poate consideri mirosul de trandafiri placut, pentru partenerul tau poate crea o stare de disconfort. Ca sa nu dai gres, alege o lumanare fara parfum.

Sursa foto: ciiwa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare