Sex

#sfaturi orgasm intens #orgasm intens #orgasm #sex #orgasm femei #orgasm vaginal

Cum sa ai parte de un orgasm mai intens

E firesc sa iti doresti partide de amor ca in filme, care sa se termine cu un orgasm pe masura. Si nu este deloc greu sa ajungi in al noualea cer. Iata ce trebuie sa faci, astfel incat orgasmul sa fie unul cu adevarat intens.

Exercitii pentru muschii vaginali

Exercitiile Kegel sunt o cale sigura spre orgasm, caci intaresc muschii vaginului. Le poti face oricand, chiar si la birou! Nu trebuie decat sa contractezi muschii vaginali cateva secunde, apoi sa ii lasi sa se relaxeze. Faci cate 30-40 de astfel de repetari, cel putin o data pe zi, iar rezultatele le vei simti dupa aproximativ trei saptamani. Vei atinge extazul daca, in timpul penetrarii, iti incordezi muschii vaginali, apoi ii lasi sa se relaxeze, dupa care ii incordezi din nou.

Spune-i partenerului ce iti face placere

O partida de amor reusita, care sa se termine cu un orgasm de durata pentru tine, se bazeaza si pe comunicarea dintre voi. Astfel, spune-i de fiecare data partenerului ce iti face placere, dar si ce iti taie cheful de sex. Poate fi mai greu sa te exprimi daca va aflati la primele nopti de dragoste, insa nu imposibil. Incepe prin a-i sopti, la ureche, ca ti-ai dori sa repete miscarea care tocmai a facut-o. Este un prim pas spre orgasmul mult dorit.

Lasa grijile deoparte

Cand faci dragoste, dar esti doar fizic prezenta, ai toate sansele sa nu atingi punctul culminant. Asadar elibereaza-ti mintea de ganduri negative, de probleme si lasa-te purtata de val.

Un preludiu lung

Nu poti castiga o cursa daca nu te antrenezi mai intai, nu-i asa? Exact pe acest pricipiu au mers si sexologii, cand au spus ca preludiul este foarte important pentru atingerea placerii maxime, de durata. Asa ca acordati-va timp pentru un masaj cu ulei relaxant, pentru soapte si sarutari fierbinti.

Preia initiativa

Ce ar fi sa renunti la inhibitii si sa preiei conducerea? Exista pozitii sexuale care iti permit sa fii tu cea care detine controlul in dormitor. Cea mai comuna este femeia deasupra. Tu stabilesti intensitatea penetrarii, iar daca, atunci cand simti ca se apropie momentul orgasmului, iti incordezi si muschii pelvieni, punctul culminant va fi unul cu adevarat memorabil, care te va face sa tremuri, la propriu, de placere. O placere intensa poti obtine si daca va condimentati viata sexuala cu o jucarie erotica. Treci peste rusine si mergeti impreuna la un sex shop, pentru a gasi jucaria potrivita.

Sursa foto: reponseatout.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare