Sex

#relatii dezastruase #relatii #sex #barbati #dormitor

Cu ce barbati nu merita sa-ti pierzi timpul in dormitor

O viata sexuala implinita inseamna un partener compatibil, care sa aiba grija de dorintele tale, cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda. Insa nu intodeauna se intampla asa, iar de unii barbatii ar trebui sa te feresti. Iata care sunt barbatii care nu trebuie sa ajunga in dormitorul tau:

Barbatul care nu vrea sa foloseasca prezervativul

Cand vine vorba de gasit motive ca sa nu foloseasca prezervativ, barbatii au intotdeauna o explicatie cu care aproape reusesc sa te convinga sa folositi alte metode de contraceptie. Insa stii foarte bine ca prezervativul nu iti ofera protectie doar impotriva unei sarcini nedorite, ci si impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Cand intalnesti un barbat care nu vrea sa folositi prezervativul, spune-i ca nu esti dispusa sa te joci cu focul. Daca e interesat de tine cu adevarat, iti va accepta fara sa clipeasca opinia, dar daca insista sa faci cum spune el, e mai bine sa nu va mai vedeti.

Barbatul care nu tine cont de dorintele tale

Un alt tip de barbat cu care nu merita sa te mai intalnesti este cel care nu tine cont de dorintele tale in dormitor, pentru care actul sexual inseamna doar propria-i placere. Daca nu se straduieste sa te faca sa te simti si tu bine sau sa te intrebe ce iti doresti, ar fi mai bine sa nu mai continui relatia, caci "lupul isi schimba parul, dar naravul ba".

Barbatul care tot apare si dispare

Ati petrecut o noapte de amor ca in filme si abia asteptai urmatoarea intalnire cu el. Insa ti-a mai dat un semn dupa doua-trei saptamani, purtand-se ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Un astfel de barbat e de evitat, deoarece este destul de clar ca nu are chef de o relatie. Este mai bine sa nu te mai intalnesti cu el, oricat de fermecator ar fi, caci la un moment dat vei ajunge sa te simti ca un obiect sexual.

Fostul iubit

E greu sa rezisti ispitei de a te reintalni cu fostul iubit, de dragul noptilor de altadata. Tremuri doar la gandul ca ati mai putea face dragoste doar o data. Si apoi inca o data, dar acest lucru nu face insa decat sa te tina prizoniera in trecut si iti rapeste posibilitatea de a te vindeca in urma despartirii, mai ales daca el a fost cel care a rupt relatia. Asadar, oricat de greu ar fi, cel mai bine este sa mergi pe drumul tau.

Sursa foto: youqueeen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii