Sex

#centura pompier #costum

Centura de pompier, un accesoriu inedit

Sexualitatea este o placere a vietii. Unii ar spune ca este cea mai mare sursa de placere a vietii. Multi artisti au gasit inspiratie in momentul in care s-au simtit pe deplin satisfacuti sexual.

 

Atunci cand a face dragoste devine sursa de putere si inspiratie, poti spune cu adevarat ca traiesti o viata implinita. Pablo Picasso este recunoscut pentru numarul impresionant de amante cu care s-a bucurat de viata de-a lungul anilor. Giacomo Casanova este amintit si in zilele noastre ca fiind un amant de exceptie si multe femei suspina cu gandul la puterea de seductie a celebrului Italian.

De ce inca starnesc acesti barbati curiozitatea feminina? Femeile au nevoie de creativitate in viata personala. O relatie romantica nu poate sa isi mentina farmecul daca nu adaugam cateva trucuri. Folosindu-ne imaginatia ajungem sa redefinim felul in care facem dragoste.

Fanteziile erotice pot salva o relatie monotona

O viata sexuala satisfacatoare nu se obtine schimband partenerul frecvent. Poti obtine satisfactie cunoscandu-te pe tine mai bine decat ar putea sa o faca partenerul de cuplu. Te poti bucura de placere o viata intreaga doar atunci cand ai o discutie sincera cu tine despre ceea ce iti provoaca excitatie si satisfactie in pat.

Poate ai citit romane despre fanteziile erotice sau poate ai vazut filme erotice. Analizeaza-ti trairile in acele momente? Cum reactionezi la astfel de scene erotice? In cazul in care esti complet impotriva acestor materiale intreaba-te ce te opreste.

Chiar si discutand despre fantezii aduci o schimbare in relatia voastra. Monotonia se instaleaza atunci cand facem actiuni pe pilot automat. In cazul in care constient iti provoci sotul la o discutie despre sexualitate si fantezii sexuale, vei descoperi o schimbare de atitudine si o deschidere a apetitului.

Costumatiile si accesoriile – surse de placere

Ai vazut in filme sau poate ai trecut de multe ori prin fata magazinelor sex-shop care vand costumatii pentru condimentarea vietii sexuale. Comanda-i sotului un costum de politist, de doctor, de pompier sau orice iti trezeste curiozitatea. O centura de pompier si o costumatie pe masura vor transforma barbatul cu care esti invatata intr-un barbat misterios, cu un look viril.

Daca esti dispusa sa faci lucrurile mult mai autentice, comanda si o pereche de bocanci de protectie din piele, manusi si o casca de protectie. O pereche de bocanci masivi poate adauga la imaginea de barbat in actiune, gata sa te cucereasca si sa faca dragoste cu tine asa cum nu a mai facut-o.

Adevar sau provocare – incercati jocurile in doi

Intreaba-ti partenerul daca are fantezii sau isi doreste sa incerce un joc erotic. Barbatii sunt mai deschisi decat femeile la astfel de propuneri. Poti incepe cu un joc simplu precum “Adevar sau Provocare”.

Tine cont de faptul ca intrebarile si provocarile trebuie sa fie jucause. Strecoara printre provocari mici indicii despre fanteziile tale sexuale. Nu subestima puterea jocurilor in cresterea apetitului sexual. Tine cont ca deschiderea ta, atingerile usoare si unele priviri cu subinteles pot face minuni. Partenerul va intra in joaca si veti termina facand dragoste.

Daca sotul tau raspunde afirmativ si se arata prea dornic sa discute despre fanteziile sale, nu-l judeca si nu refuza instant propunerea lui. Permite-ti sa asculti ce ii place, ce il excita si cum ar vrea sa va jucati in dormitor.

Comunicarea in cuplu – o necesitate

Stilul de viata activ si presiunea de a face cat mai multe activitati, in cat mai putin timp ne face sa ne indepartam de viata de cuplu. Facem lucrurile pe pilot-automat: cumparaturi, iesit la film, curatenie sau excursii cu prietenii. Insa, despre viata sexuala nu avem timp sa discutam deschis.

Este important sa ne facem timp pentru a discuta despre ceea ce ne face placere. Fara o discutie constanta si transparenta nevoile celor doi parteneri pot fi sufocate sau neglijate.

Orice fantezie poate deveni realitate, asadar fa-ti curaj si discuta cu partenerul despre ce vrei sa experimentezi. Poti avea marea surpriza sa descoperi ca partenerul de cuplu are fantezii sexuale similare cu cele la care te gandeai.

O fantezie sexuala nu trebuie sa fie subiect tabu in relatia voastra de cuplu. Poate nu ai deschiderea sa testezi ceva foarte indraznet, insa poti incepe cu o discutie despre fantezii.        

Apeleaza la ajutorul specialistului

Tine cont ca viata sexuala poate fi imbunatatita atunci cand primesti sfaturi de la experti in domeniu. Exista medici specializati pe disfunctiile sexuale cu care poti discuta in cazul in care te confrunti cu un libido scazut.

De asemenea, exista carti despre sexualitatea si viata erotica a cuplului. Alege acele carti care iti transmit incredere si citeste parerea unui expert.

Lucrurile se vor incalzi considerabil in dormitorul vostru daca pui in aplicare cateva recomandari venite de la un expert. Atunci cand iti doresti cu adevarat sa vezi o schimbare pozitiva pentru relatia de cuplu, solutiile vor incepe sa apara.

Daca doresti sa gasesti o sursa sigura de echipamente de protectie, si imbracaminte de protectie pentru diverse meserii, alege un website care se ocupa cu acest domeniu. Cu siguranta vei gasi acolo multe modele care sa te inspire.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii