Sex

#fantezie sexuala #sex in trei #cuplu #viata sexuala

Cele mai raspandite fantezii sexuale feminine

Fanteziile sexuale sunt considerate astazi de psihologi drept o modalitate reusita de a avea o viata sexuala implinita, indiferent daca ajung sa devina realitate sau nu. Afla care sunt cele mai raspandite fantezii sexuale feminine.

In timp ce unele femei prefera sa lase fanteziile in domeniul imaginarului, altele lucreaza la implinirea fiecareia dintre ele, uneori cu succes, alteori cu rezultate nesatisfacatoare.

Natura fanteziilor difera semnificativ intre barbati si femei. In timp ce masculii prefera fanteziile vizuale, cele feminine sunt bazate mai degraba de o situatie, o poveste.

Indiferent daca raman interioare sau le creezi in realitate, fanteziile sexuale pot induce dorinta sexuala, pot mentine excitarea, pot imbunatati actul sexual si chiar provoca un orgasm. Ele te pot pregati si pentru intalnirea speciala cu partenerul tau si iti pot creste apetitul sexual.

Afla care sunt cele mai raspandite fantezii sexuale feminine.

 

Sexul cu un strain

 

O noapte salbatica cu un barbat pe care nu il vei mai revedea vreodata este o fantezie intensa pentru multe femei, chiar daca putine dintre ele aleg sa incerce aceasta experienta in realitate.

In fata unui strain inhibitiile dispar, iar femeia se poate dezlantui fara sa se teama ca va fi judecata.

Sexul fara atasamente a fost dintotdeauna un tabu atragator pentru femei si barbati, insa cei mai multi evita implinirea acestei fantezii in realitate din cauza riscurilor si a sentimentului de vinovatie.

Sexul cu un strain este o fantezie dezvoltata adesea in vacante. O intalnire nocturna pe plaja cu un strain atragator, urmata de o noapte de amor in apa marii este o experienta la care multe femei viseaza cu ochii deschisi.

 

Fantezii de dominare

 

Indiferent cine domina pe cine, aceasta este una dintre cele mai raspandite fantezii sexuale si la barbati si la femei.

Femeile adora un barbat puternic care sa le faca sa se simta in siguranta, dar unora le place foarte mult si ideea de a-l face sa implore mila in dormitor. Controlul barbatului care ii acorda atentia lui totala este o fantezia raspandita si nu implica probleme mari la tranzitia in realitate, alaturi de partenerul potrivit.

Pe de alta parte, multe femei viseaza si la un barbat care sa le domine in dormitor si sa le posede fara regrete, fara stangacii si fara sa le ceara permisiunea.

 

Sexul in grup

 

Orgia este un tabu extrem de atragator tocmai prin consecintele sale. Chiar daca cele mai multe femei nu ar accepta niciodata sexul in grup in realitate, fantezia poate fi extrem de satisfacatoare.

Atractia vine de la vulnerabilitatea tuturor celor implicati, goi si gata sa se bucure de atingerile celor din jur, de ambele sexe, fara regrete.

Sexul cu doi barbati heterosexuali este o alta fantezie preferata a multor femei, care se vad adorate de doi masculi preocupati doar de nevoile si dorintele ei.

 

Dansul privat

 

Majoritatea femeilor nu ar face niciodata striptease intr-un loc public , insa dansul lasciv pentru partenerul potrivit este o fantezie ce se poate transforma usor in realitate.

Cuplata cu nuante de dominare, in care femeia detine complet controlul, iar barbatul nu are voie sa o atinga pana nu primeste permisiunea ei, fantezia dansului erotic poate fi un cadou frumos pentru cei mai multi barbati daca devine realitate.

Nu uita, motivul pentru care cele mai multe fantezii sexuale sunt atat de atragatoare este faptul ca ele nu vor fi realizate niciodata in realitate. Renunta la sentimentele de vinovatie provocate de fantezii si foloseste-le pentru a-ti imbunatati viata sexuala alaturi de partener.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare