Sex

#sex #orgasm #orgasm femei #atingere orgasm

Cel mai important lucru de care au nevoie femeile sa ajunga la orgasm

Inca te intrebi care este acel lucru esential de care au nevoie femeile pentru a ajunge la orgasm? Cercetatorii au demonstrat ca exista o legatura intre nivelul de intimitate la care femeile ajung alaturi de partenerii lor si usurinta de obtinere a orgasmului.

Dupa ce a studiat indeaproape o recenzie de sociologie care dezvaluia date referitoare la excitarea sexuala si atingerea orgasmului pentru femeile tinere implicate intr-o relatie serioasa sau mai putin serioasa, Justin Lehmiller, cercetator al Departamentului de Psihologie din cadrul Universitatii Harvard, a reusit sa explice legatura dintre orgasmul femeilor si stadiul in care se afla relatia lor.

Orgasmul in afara unei relatii de durata

In urma unui studiu realizat pe un esantion de 13.484 de femei heterosexuale, cercetatorii au descoperit ca incidenta orgasmului in cazul unor activitati sexuale pasagere depinde de numarul de repetitii al acestora cu acelasi partener.

Astfel, doar 32% dintre femei pot avea orgasm la primul contact sexual, 35% daca partida de amor este deja la a doua sau a treia repetare, 40% cele care sunt la al patrulea sau al cincilea contact sexual cu acelasi partener si 51% dupa a sasea intalnire.

Sansele obtinerii orgasmului cresc intr-o relatie stabila

Pe masura ce femeile se implica si isi doresc o relatie cu partenerul lor sexual, sansele ca ele sa aiba orgasm cresc considerabil.

Astfel, probabilitatea atingerii punctului maxim de excitatie este de 37% in cazul femeilor care nu isi doresc o relatie cu partenerul sexual, pe cand cele care isi doresc sa se implice mai mult decat sexual, au 45% sanse sa aiba orgasm.

Practicile sexuale care dau tonul orgasmului

Practicile sexuale care insotesc actiunea erotica propriu-zisa sunt o alta cale de crestere a sanselor ca femeile sa atinga orgasmul.

Astfel, daca o femeie se autostimuleaza, sansele sa aiba orgasm cresc cu 18%. Daca partenerul ei face acest lucru pentru ea, probabilitatea orgasmului este mai mare cu 9%.

Daca o femeie isi stimuleaza cu ajutorul mainii partenerul in timpul sexului, sansele sa aiba orgasm sunt cu 5% mai mari. Sexul oral creste incidenta orgasmului cu 9%, daca este practicat de catre partener si cu 3% daca femeia este cea care il ofera, iar sexul anal creste sansele ca orgasmul sa aiba loc cu pana la 15%.

Sursa foto: goodnews.ws

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului