Sex

#pozitie preferata sex #pozitia misionarului #sex

Ce spune despre tine pozitia preferata de sex

Pozitia misionarului, Cowgirl, Doggy style sau sexul in picioare? Indiferent care este pozitia ta preferata, iata ce spune aceasta despre tine. Explicatiile ti le ofera dexologul american Ava Cadell, specialistă în domeniul comportamentului şi sexualităţii umane, conform site-ului menshealth.com.

 

Pozitia misionarului

Barbatii care prefera aceasta pozitie sunt nesiguri in legatura cu ce pot face in dormitor si au nevoie de confirmarea partenerei, de aceea simt nevoia sa-si priveasca iubita in ochi. In ceea ce le priveste pe femei, preferinta pentru aceasta pozitie denota timiditate.

Femeia deasupra (Cowgirl)

Pozitia aceasta le da posibilitatea barbatilor de a fi dominati, in acest fel partenera putand sa detina controlul.Femeia care prefera aceasta pozitie este increzatoare in fortele proprii si se simte bine in pielea ei.

Doggy style

Atat barbatii, cat si femeile care prefera Doggy style mai mult accent pe beneficiile fizice ale actului sexual, dorind sa-si satisfaca nevoile primare.


In picioare

Partenerii care simt ca rutina le afecteaza relatia doresc in mod special sa incerce aceasta pozitie, care arata inclinatia spre emotii puternice a celor care oprefera .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului