Sex

#relatie #sex #dragoste

Ce observa barbatii la o femeie in timpul unei partide de amor

Ai crede ca in momentele intime, toate defectele tale fizice ies la lumina. Ei bine, relaxeaza-te! Barbatul cu care faci amor nu va observa nici ca sanii tai sunt usor inegali, nici ai coatele uscate. Altele sunt insa detaliile care ii atrag atentia.

Barbatii sunt mai degraba inclinati sa observe comportamentele care sunt semnalul adevaratei chimii dintre ei si partenere. Vor sa stie daca te bucuri cu adevarat de atingeri, vor sa vada ce anume te stimuleaza.

Initiativa

Barbatului nu ii place sa duca el tot greul, sa faca toata munca, pentru ca va intelege ca esti dezinteresata. Se bucura in schimb cand vede si din partea ta putina emotie, cand vede ca traiesti cu pasiune partida de amor si mai ales ii place sa preiei initiativa. Fii tu cea care schimba pozitiile sau care initiaza un joc erotic.

Felul in care te misti

Evita sa ramai pasiva, sa stai intepenita de parca nici macar nu ai fi acolo. Partenerul se va intreba unde greseste sau daca nu cumva ai o problema. Ii place in schimb sa te vada pro-activa, sa fii senzuala, sa simta ca iti fac placere atingerile sale. Cu cat te implici mai mult in desfasurarea partidei de amor, cu atat va simti mai mult ca esti incantata de tot ceea ce se petrece.

Privirea

Multe femei sunt tentate sa stea mai degraba cu ochii inchisi in timpul sexului. In schimb, barbatii prefera sa le priveasca in ochi, sa le vada cum ii admira, sa vada ca sunt constiente de tot ceea ce se petrece. Mai mult, schimbul de priviri poate fi de ajutor si atunci cand vrei sa ii transmiti ce nu doresti sa faca.

Respiratia

Nu e vorba despre respiratia neplacuta, asa cum ar putea parea. Ci despre ritmul in care respiri. E mai rapid, mai sacadat? Vocea ta este mai groasa? Sunt indicii care ii arata faptul ca esti excitata. Lasa-l sa iti simta rasuflarea pe pielea sa, sopteste-i ceva sexy la ureche, spune-i ca nu mai ai rabdare. Fii cat mai vizibila, fa-ti simtita prezenta.

Daca esti proaspat epilata

Faptul ca te-ai pregatit atent inainte de partida de amor inseamna ca te-ai gandit la ea, ti-ai dorit-o si ai vrut ca totul sa fie in regula. O lenjerie intima de calitate va fi rapid observata. E un alt semn ca ai fost pregatita pentru partida de sex ce avea sa urmeze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului