Sex

#sex #relatii #cuplu #iubire #prima data #prezervativ #contact sexual #experienta

Ce nu trebuie sa faci in prima noapte de sex

Prima noapte de sex cu noul tau partener poate fi definitorie pentru relatia voastra. Vulnerabilitatea, intimitatea din prima seara schimba complet datele problemei. Cum va simtiti in aceste momente spune multe despre cum se va desfasura de acum inainte viata voastra sexuala si cat de compatibili sunteti la acest capitol.

Tocmai de aceea, pentru a te asigura ca lucrurile merg perfect intre voi si ca prima noapte alaturi de iubitul tau nu va fi si ultima, citeste in cele ce urmeaza: „Ce anume nu trebuie sa faci in prima noapte de sex”.


1 Sa nu folosesti prezervativul


Este total interzis sa nu folosesti prezervativul cand faci sex pentru prima data cu noul tau partener. Pana la urma nu-l cunosti atat de bine si nu-i cunosti trecutul sexual. Astfel nu risca, chiar daca folosesti alta metoda contraceptiva, aceasta nu trebuie sa lipseasca.  Ulterior, daca relatia dintre voi progreseaza si lucrurile devin serioase poti sa te gandesti si alte cai de a te proteja in afara de prezervativ .


2  Sa arati cat de experimentata esti


Sa-i dai de inteles iubitului tau ca esti pasionala si stii cum stau lucrurile in materie de sexualitate, este in regula. Totusi nu trebuie sa te comporti ca o adevarata diva din filmele pentru adulti. Mai bine lasa misterul sa invaluie camera.
Pana la urma, este de preferat sa-i dai timp sa-ti descopere aptitudinile in pat si nu sa i le dai pe tava din prima seara. Asa ce sens ar mai avea a doua seara? Astfel, tine pentru mai tarziu fetisurile si fanteziile tale erotice.


3 Sa ai prea multe asteptari


Fiind pentru prima data, aceasta experienta este una emotionanta pentru amandoi. Pot fi momente de panica si anxietate. Fiecare la randul lui sa intreaba daca va fi suficient de bun, daca se va ridica la nivelul asteptarilor partenerului etc. Tocmai de aceea daca exista momente de stangacie, desincronizare etc., nu trebuie sa te descurajezi si sa fii dezamagita. Daca atractia sexuala este prezenta inca intre voi, cu siguranta aceste momente vor disparea la a doua incercare.


4 Sa fii pudica dupa


Esti majora, esti vaccinata si pana la urma ai facut lucrul acesta pentru ca l-ai dorit. Nu are sens sa te mustre constiinta acum si sa te simti rusinata de cele intamplate. Invata sa ai incredere in tine si nu-ti mai face probleme inutile.


5 Sa-i spui " Te iubesc "


Pe langa faptul ca este total nepotrivit sa-i spui „te iubesc” cand sunteti abia la inceputul relatiei , sa faci lucrul acesta in prima noapte de poate produce consecinte nefaste. Pe langa faptul ca este foarte posibil sa strici toata seara, il vei face ulterior sa fuga manancand pamantul fara sa mai doreasca sa se uite inapoi nici macar o secunda.


6 Sa stai mai mult decat este cazul


Fii atenta la semnele pe care ti le da. Daca iti zice ca vrea sa se trezeasca devreme, probabil vrea sa-ti dea de inteles ca nu doreste sa dormiti impreuna. Ca atare, prinde subintelesul si ia decizia de a pleca. Saruta-l dragostos si spune-i ca trebuie sa pleci, nu insa fara a completa fraza cu „M-am simtit foarte bine”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului