Sex

#durata sex #studiu sex #relatii #sex

Cat trebuie sa dureze o partida de sex cu adevarat

Durata unei partide de sex variaza de la cuplu la cuplu, insa un grup de cercetatori americani au stabilit care este durata unui contact sexual normal, astfel incat ambii parteneri sa fie satisfacuti.

Cei 34 de sexologi au descoperit ca o partidă de sex considerată normală durează între trei şi şapte minute. Această concluzie a fost stabilită în urma analizării tuturor cazurilor de cupluri care le-au fost pacienti, dar si de alte studii recente, conform cărora durata medie a unei partide de sex se încadrează în intervalul 5-7 minute, dupa cum relateaza esquire.com.

De altfe, o partida care dureaza peste 12 minute este considerata caz exceptional. potrivit declaratiilor sexologului Barry McCarthy.  Pe de altă parte, sexoloaga Ava Cadell considera ca actul sexual si preludiul ar trebui să dureze cam 30 de minute. „O partidă de sex sub o jumătate de oră nu este satisfăcătoare pentru o femeie”, spune aceasta.

De-a lungul timpului, mia multe cercetări au scos la iveală faptul că bărbaţii ejaculează, în medie, la 14 minute de la începerea actului, scrie adevarul.ro.  
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare