Sex

#limbajul trupului #sex #gesturi #relatii sexuale #comportament amoros

Analizeaza-i partenerului limbajul trupului in pat

Prima oara cand faci sex cu partenerul, limbajului trupului iti poate oferi informatii utile despre personalitatea lui si despre cum ar putea decurge relatia dintre voi.

Te vrea doar pentru o noapte? Tine deja la tine foarte mult? Este preocupat de satisfactia ta sau doar de a lui? Analizeaza-i partenerului limbajul trupului in pat, pentru a descoperi insemnatatea din spatele gesturilor lui.
 

Limbajul trupului in timpul sexului


Incearca sa iti ofere o atmosfera romantica

Un barbat care aprinde lumanari si alege o coloana sonora potrivita, poate fi cel mai atent partener sexual. Pentru ca intelege prioritatile si nevoile tale, iti va oferi momente senzuale in dormitor. Daca insa preferi atractia animalica, va trebui sa preiei controlul.

Te saruta cu delicatete

Partenerul care te saruta cu delicatete si iti face sex oral cu atentie si gentilete incearca sa te cucereasca, deci este foarte posibil sa se fi atasat deja emotional de tine. Delicatetea este modul prin care incearca sa-ti demonstreze ca nu esti doar o aventura de o noapte.

Mentine contactul vizual

Daca mentine contactul vizual cu tine in timpul sexului, chiar si pentru cateva secunde, nu este interesat doar de partea fizica a relatiei voastre. Daca si tu simti aceeasi atractie pentru el, ati putea avea o relatie reusita .

Prefera pozitia misionarului

Barbatii care prefera aceasta pozitie sunt stabili si consecventi. In general, nu te vor dezamagi si iti vor fi fideli.

Prefera doggy style

Daca partenerul tau prefera pozitiile sexuale in care el sta in spatele tau, este un barbat puternic si increzator, dar care nu vrea sa devina vulnerabil emotional in fata ta.

Prefera sa fii tu deasupra

Cand barbatul este entuziasmat de pozitiile in care tu stai deasupra, poate fi un partener atent si afectuos, care se gandeste intotdeauna si la placerea si nevoile tale.

Preferi pozitiile pe o parte

Apropierea pozitiilor in care sta lipit de tine, pe o parte, arata ca ai de-a face cu un barbat sensibil si dulce, care isi doreste o legatura emotionala cu tine si nu se teme de intimitate.

Se aseaza pe spate dupa sex

Atunci cand partenerul se aseza pe spate (fara tine deasupra lui) impune o distanta, atat fizica cat si emotionala. Este posibil sa renunte la acest gest in timp.
 

Limbajul trupului in timpul somnului


Doarme pe burta

Partenerul care doarme pe burta, cu fata la perna, este un barbat pasional si plin de energie. Daca ocupa prea mult spatiu in pat, ar putea fi preocupat de preluarea controlului in relatie.

Doarme in pozitia fetala

Un barbat care doarme in pozitia fetala nu se teme sa-ti arate sensibilitatea si vulnerabilitatea lui, dar nu se va atasa cu adevarat de tine pana nu ii arati ca ai si tu sentimente puternice.

Te ia in brate inainte sa adoarma

Daca partenerul te ia in brate inainte sa adoarma, te poti astepta la instincte posesive si la gelozie din partea lui. Daca, dimpotriva, vrea sa-l iei tu in brate, ai de-a face cu un partener care vrea sa ai grija de el, cel putin din punct de vedere emotional.


Sursa foto: Cotcot.hu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare