Sex

#afrodisiace #alimente afrodisiace #plante afrodisiace #afrodisiace femei

Afrodisiace pentru femei pe baza de plante

Plantele si ierburile au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea a numeroase afectiuni. Aceste plante echilibreaza organismul si functionarea hormonilor. Exista insa si o serie de plante cu proprietati afrodiziace, care stimuleaza dorinta sexuala si care pregatesc organismul pentru actul sexual.

O serie de plante, precum menta, patrunjelul sau feniculul, sunt extrem de benefice pentru femei. Contin vitamine si minerale esentiale pentru o viata sexuala sanatoasa.
 

Menta


Aromele constituie un aspect important al afrodiziacelor si actioneaza in mai multe moduri pentru a stimula dorinta sexuala. Stimuleaza simtutile, scad inhibitorii sexuali si creaza o atmosfera propice actului sexual. Dintre toate aromele, menta a fost folosita de sute de ani pentru a stimula dorinta sexuala, in special in randul femeilor.

Mentolul reprezinta principala substanta activa din menta care are puternice proprietati stimulante. Aceasta substanta este un tip de alcool care ofera si senzatia de racoare. Menta mai contine insa si alte substante puternice, care in combinatie maresc puterea de concentrare si stimuleaza toti agentii sexxuali.

Aroma mentei stimuleaza toate simturile, iar atunci cand este aplicat pe piele, uleiul esential de menta ofera o senzatie de excitare care face ca zonele erogene feminine sa fie mult mai receptive.

Si inhalarea de aroma de menta poate avea acelasi efect. Mai mult, in randul femeilor, aroma de menta poate duce la vise erotice , stimuleaza imaginatia si produce orgasme intense.

Menta contine si vitamina A, vitamina C, mangan, fier, calciu, acid folic, potasiu, magneziu, acizi grasi omega 3 si cupru, vitamine si minerale esentiale pentru o viata sexuala sanatoasa.
 

Patrunjel


Unele plante, printre care si patrunjelul, actioneaza direct asupra hormonilor sexuali, ceea ce mareste libidoul. Patrunjelul este util in special femeilor. Principala calitate a acestei plante este capacitatea de a trata si vindeca problemele tractului urinar.

Inca din cele mai vechi timpuri, patrunjelul a fost folosit ca diuretic. De asemenea, era folosit si pentru ameliorarea durerilor renale. Patrunjelul ajuta la eliminare toxinelor din organism si la vindecarea dereglarilor urinare, care pot crea probleme sexuale in randul femeilor.

Patrunjelul contine insa si numeroase vitamine si minerale care asigura functionarea corecta a organelor sexuale. Imbunatateste si circulatia sangelui catre organele sexuale, ceea ce stimuleaza dorinta sexuala.

De asemenea, patrunjelul ajuta la reglarea ciclului menstrual si la prevenirea anemiei, datorita cantitatilor mari de fier.
 

Fenicul


Anumite plante si alimente stimuleaza dorinta sexuala deoarece afecteaza creierul sau maresc circulatia sangelui catre organele sexuale. Feniculul este una dintre cele mai cunoscute plante aforidiziace, cu efecte puternice in special in randul femeilor.

Feniculul contine anumite substante active care sunt similiare cu hormonii feminini. Estrogenii naturali din fenicul stimuleaza dorinta sexuala.

De asemenea, feniculul stimuleaza si eliminarea grasimilor din organism, ceea ce face ca femeile sa capete mai multa incredere in ele si in corpului lor. Feniculul poate fi folosit in salate, supe sau alaturi de peste sau carne la cuptor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare