Sex

#dragoste #afrodisiace #alimente afrodisiace #sex

Afrodisiace naturale pentru femei

Ciocolata, vanilia, busuiocul si sofranul sunt adevarate afrodisiace pentru femei. Dintr-o noapte de dragoste perfecta nu trebuie sa lipseasca micile gustari care au la baza aceste alimente daca vrei sa dai dovada de multa pasiune in pat.

De-a lungul timpului, femeile au preparat diverse licori de dragoste si potiuni pentru a aprinde pasiunea in cuplu. Asadar, natura nu a pus la dispozitie doar alimente care sa stimuleze libidoul barbatilor, ci si alimente ale caror efecte afrodisiace sunt rezervate exclusiv femeilor.

Se cunoaste de exemplu reputatia bananei de stimulator sexual irezistibil dat de forma sa falica, insa exista ale alimente care pot intensifica orgasmul feminin.

 

alimente afrodisiace care actioneaza asupra femeilor

 

Busuioc. In Portugalia, parfumul busuiocului este considerat un afrodisiac puternic datorita faptului ca ofera capacitatea controlului asupra energiilor sexuale. Amestecat cu putina miere si o cantitate redusa de alcool, poti face o bautura racoritoare cu busuioc pe care sa o consumi inainte de a petrece o noapte de dragoste.

Scortisoara. Scortisoara este un condiment afrodisiac cunoscut din antichitate. Stimulanta, scortisoara are o influenta puternica asupra hormonilor estrogeni si implicit asupra organelor sexuale. Substantele continute actioneaza ca un vasodilatator ceea ce faciliteaza circulatia sangvina in vene si artere.

Sofran. Sofranul este o planta despre care se cunoaste faptul ca poate stimula zonele erogene. Studii au aratat ca sofranul poate avea efecte comparabile cu cele date de hormonii sexuali. Tocmai de aceea, fitoterapeutii prescriu sofran in caz de frigitate sau impotenta la barbati. Consumat cu moderatie sofranul este un bun excitant, insa o cantitate prea mare poate provoca accese de ras incontrolabil.

Arpagic si ceapa. Toate soiurile de ceapa regleaza circulatia si presiunea sangvina, relaxand sistemul nervos si crescand afluxul sangvin in zona genitala. Ceapa este un aliment recomandat pentru a trata sterilitatea feminina si frigiditatea.

Lemn dulce. Datorita esentei sale placute lemnul dulce stimuleaza dorinta sexuala a femeilor. Un parfum barbatesc cu lemn dulce stimuleaza simturile si starneste dragostea.

Rozmarin. Parfumul intens de rozmarin actioneaza asupra centrilor nervosi. Rozmarinul este un bun tonifiant, stimulant si dilatator al vaselor sangvine, intensificand orgasmul la femei si prelungind erectia la barbati.

Vanilie. Proprietatile afrodisiace ale vaniliei au facut inconjurul lumii. Mirosul sau placut este cunoscut ca fiind un excelent stimulent sexual. Acesta este si motivul pentru care este unul dintre ingredientele cele mai folosite in crearea parfumurilor. Vanilia poate fi folosita cu succes pentru a combate astenia sexuala.

Ciocolata. Ciocolata cu cacao este fara indoiala cel mai cunsocut afrodisiac. Gratie substantelor din cacao – feniletilamina - circulatia sangvina este stimulata. Feniletilamina stimuleaza organismul sa elibereze endorfina, hormonul fericirii, ceea ce naste dorinta sexuala. Atentie insa, nu trebuie sa consumi cantitati enorme, ca sa ajungi in... al noualea cer.

Ghimbir. In cazul ghimbirului, mirosul joaca un rol important in stimularea sexuala. Radacina de ghimbir favorizeaza circulatia sangvina, ceea ce permite sangelui sa circule cu usurinta la nivelul organelor genitale. Pentru ca este o planta vasodilatatoare, ghimbirul intensifica orgasmul la femei.

Sursa foto : my-beaute.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului