Sex

#barbati #sex #sexy #fotografii #dorinte #sex anal #erotism

7 secrete erotice pe care barbatii vor sa le stii

Chiar daca nu au curajul sa ti le spuna in fata, barbatii au cateva secrete erotice pe care ar vrea ca tu sa le stii. Daca vrei sa-ti surprinzi iubitul si sa-ti imbunatatesti viata sexuala, iata cateva dintre fanteziile ascunse ale barbatilor.

1 Le place sexul dur

Barbatilor le place sa fie trasi de par, sa se simta dominati si le place ca tu sa preiei initiativa.

2 Vor sa incerce sexul anal

Desi nu ti-a mentionat niciodata ca ar vrea sa va condimentati viata sexuala si sa incercati noi provocari, trebuie sa stii ca barbatii isi doresc asta, mai ales daca este vorba despre sexul anal. Asa ca, daca si tu esti atrasa de o astfel de provocare, nu ezita sa ii propui.

3 Marimea conteaza?

Chiar daca nu o spun, barbatii se intreaba daca marimea conteaza. Asa ca ar fi bine sa nu-l subestimezi niciodata in aceasta privinta.

4 Le place sa te simti bine in pielea ta

Nu-ti mai face griji ca nu esti epilata, ca nu porti o lenjerie foarte sexy sau ca ai sanii prea mici, barbatilor le place sa te simti bine in pielea ta. Evita sa te fastacesti sau sa-ti ascunzi defectele, ii vei da impresia de nesiguranta.

5 Le place sa arate sexy pentru tine

Nu doar femeile iubesc sa fie complimentate, si barbatii sunt dornici de aprecieri. Spune-i de fiecare daca cand ai ocazia cat de bine arata, ca iti place camasa pe care o poarta sau mirosul lui, astfel incat sa ii induci dispozitia erotica.

6 Le place cand le trimiti fotografii cu tine

Mesajele neasteptate alaturi de o poza cu tine, chiar si complet imbracata, ii incanta pe barbati. Asa ca nu-ti fie teama sa-i trimiti o fotografie din senin, chiar daca parul nu iti sta atat de bine.

7 Vor sa stie ca ii vrei

Daca nu ti-ai dat seama pana acum, barbatii poate fi un pic sensibili si nesiguri in privinta sexului. De aceea ei au nevoie de o confirmare. Atunci cand iti face sugestii, iar tu nu-i vei da niciun indiciu ca si tu il vrei, ii vei strivi orice pasiune. In cazul in care nu ai dispozitia necesara, asigura-l ca nu este ceva personal.

Sursa foto: petocuri.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare