Sex

# sfaturi sex #relatie #sex #viata sexuala #cuplu

6 tipuri de sex pe care nu trebuie sa le ratezi in primul an de relatie

Primul an de relatie este o luna de miere continua pentru indragostiti, mai ales ca este una dintre perioadele in care viata sexuala se traieste la cote maxime. De aceea, este important sa dati frau liber imaginatiei si sa va bucurati de partide de amor ca in filme. Iata care sunt tipurile de sex pe care nu trebuie sa le ratati.

O partida de amor in masina

In loc de o "rafuiala" intre cearceafuri, in dormitor, alegeti un loc mai hot unde sa se desfasoare "ostilitatile". De exemplu, sexul in masina poate fi extrem de incitant pentru amandoi. La fel de pasional puteti face dragoste in bucatarie sau in baie, in cada plina cu spuma sau la dus.

Sex pe repede inainte

Cand te afli intr-o relatie serioasa sexul romantic nu trebuie sa faca tot timpul parte din meniu. Ce ai zice de o partida rapida, fara preludiu, dimineata, iniante sa plecati la serviciu? Este "vitamina" ideala ca sa incepeti ziua perfect, mai ales ca iti creste adrenalina si te umple de energie.

Amor pe plaja

O luna plina si valuri care se sparg. Un peisaj perfect pentru primul concediu de vara petrecut in doi. Si nu doar pentru o plimbare romantica, ci si pentru o partida memorabila de amor. Daca nu sunteti destul de curajosi pentru a face dragoste la malul marii, puteti alege balconul din camera de hotel.

Sexul de impacare

In primul an de relatie, pe cat de mari sunt fluturasii din stomac, pe atat de intense sunt si certurile. In loc sa va culcati imbufnati, risipiti toata energia negativa printre cearceafuri, facand dragoste cu pasiune, exact asa cum faceati in primele luni ale relatiei. Partidele de amor de impacare sunt cu adevarat electrizante!

Amor cu jucarii erotice

Cu totii avem fantezii, spune sexologul american Lora Somoza. "Daca visezi la o partida de amor fierbinte, cu catuse, lasa orice rusine la o parte si spune-i partenerului tau", adauga aceasta. Nu doar ca incalzeste aventura in dormitor, dar este si o paza buna contra adulterului, mai ales ca jumatatea ta nu va avea timp sa se plictiseasca.

Sexul lenes

O zi ploioasa de weekend sau o zi de concediu pe care vreti sa o petreceti altfel pot fi ocazia perfecta pentru partide lungi de amor, cu sarutari si soapte fierbinti, cu mangaieri romantice. Un preludiu facut ca la carte este ocazia perfecta in care sa va cunoasteti si mai bine trupurile.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii