Sex

#barbati #miscari #senzualitate #incitare

6 miscari jucause pe care sa le faci cu un barbat dezbracat

Atunci cand iti surprinzi partenerul in costumul lui Adam, dupa ce face dus de pilda, ai prilejul perfect sa pui in practica o serie de miscari jucause, prin care sa il aduci pe culmile extazului. Un barbat dezbracat este mai vulnerabil, deci si mai sensibil atingerilor tandre!

O partida de dragoste initiata spontan are intotdeauna sanse maxime sa se incheie euforic pentru ambii parteneri. Suprinde-l in ipostazele in care nu poarta (aproape) nimic si ameteste-l cu miscari jucause, pentru un plus de sare si piper in dormitorul vostru. Iata cateva idei nastrusnice!

1 Furiseaza-te in spatele lui

Imediat ce il surprinzi fara vesminte, furiseaza-te in spatele lui si plimba-ti suav palmele pe spate, apoi pe piept, coborandu-le treptat spre abdomen. Sopteste-i ceva senzual la ureche, apoi saruta-l pe gat (in spatele urechii). Simultan, atinge-i zona intima si maseaza-l, intrucat unghiul iti permite sa ii daruiesti senzatii similare cu cele pe care le resimte cand isi ofera singur placere.

2 Renunta si tu la haine

Nimic nu se compara cu senzatia incredibila a atingerilor piele pe piele. Renunta si tu la haine si lipeste-ti corpul de al lui, apoi inconjoara-l cu miscari lascive ale trupului si lasa-l sa-ti priveasca formele nude.

3 Leaga-l la ochi

Atunci cand unul dintre simturi este blocat, celelalte percep atingerile cu o intensitate crescuta. Ia o esarfa din matase si leaga-l la ochi, invitandu-l sa se aseze pe un scaun. Rasfata-l apoi cu miscari-surpriza, pe care nu le poate anticipa: plimba-ti suvitele peste zonele lui erogene, dezmiarda-l cu varful unghiilor pe spate si pe coapse, atinge-l cu sanii in portiuni sensibile etc.

4 Gusta ceva dulce de pe trupul lui

Urmatorul pas catre extaz este sa aduci desertul favorit in dormitor, o practica pasionala foarte raspandita in cuplurile moderne. Iti place frisca sau sosul de ciocolata? Gusta-le direct de pe trupul lui gol, proaspat spalat! Va fi o experienta incitanta pentru amandoi.

5 Spune-i sa isi tina mainile "acasa"

Pentru un plus de tachinare, interzice-i categoric sa te mangaie in voie. In schimb, da-i permisiunea sa te "exploreze" cu buzele sau limba.

6 Flateaza-l

In fine, o alta "miscare" isteata pe care o poti face cu partenerul tau dezbracat este sa il prinzi cu sete de pectorali, fese, coapse, abdomen sau alte zone ale corpului si sa ii povestesti, cu lux de amanunt, cat este de atragator si ce sentimente iti trezeste in aceasta ipostaza. Ii vei flata ego-ul pana la extrem!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare