Sex

#imbunatatire viata sexuala #cuplu #viata sexuala #sex #ingrediente sexuale #rutina viata sexuala

6 "ingrediente" sexuale care iti asigura experiente de neuitat in dormitor

Indiferent ca sunteti impreuna de cateva luni sau de foarte multi ani, viata voastra sexuala nu trebuie sa resimta trecerea timpului si sa "imbatraneasca" odata cu relatia voastra. Sa mentii pasiunea vie in cuplul tau si sa ai parte de fiecare data de experiente fierbinti intre cearceafuri nu este chiar atat de greu pe cat pare... cel putin nu si atunci cand ai la indemana sase ingrediente care asigura experiente sexuale de neuitat.

1. Vorbeste-i "murdar"

Simti ca partenerul tau nu este suficient de excitat si ca nu a patruns in preludiu la fel de repede ca tine? Apeleaza la dirty talk, un truc sexual care creste temperatura in dormitor instantaneu, mai ales daca sunteti un cuplu neconventional si deschis la astfel de idei in pat.

2. Excita-l cu sms-uri sau email-uri sexy

Fii precauta si asigura-te ca partenerul tau este deja "incins" atunci cand ajunge acasa, trimitandu-i din timp un sms deocheat, menit sa-l pregateasca pentru ce va urma.

3. Ai incredere in tocuri

Pantofii cu toc se pot dovedi nu doar secretul care iti subtiaza silueta si iti ofera eleganta aparte la un eveniment deosebit, ci si un truc sexual menit sa suceasca mintile partenerului tau in pat. Incalta-te intr-o pereche de stiletto si... nimic mai mult, apoi mergi lasciv catre el si innebuneste-l cu unduirile trupului tau.

4. Pune-ti o lenjerie sexy

Imbraca-te intr-un desu din dantela sau matase si vei capata puteri seducatoare de care nici nu banuiai.

5. Impartasiti-va fantezii erotice

Nu doar limbajul "murdar" functioneaza in excitarea partenerului, ci si fanteziile erotice impartasite inainte de o partida sexuala. Patrundeti in atmosfera excitanta de dinainte de contactul sexual propriu-zis, impartasindu-va reciproc cele mai ascunse si pasionale fantezii. Cine stie?! Poate veti si pune in practica una dintre ele in minutele imediat urmatoare.

6. Apelati la jocuri de rol

Nu ezita sa te transpui in pielea unor personaje fictive sau reale, pentru a suci mintile partenerului tau. Apelati frecvent la jocuri de rol in dormitor, iar viata voastra sexuala nu va fi niciodata plictisitoare.

Sursa foto: btracks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii