Sex

#yoga #lenjerie intima #stimulente libido

5 stimulente surprinzatoare pentru libidoul iubitului tau

Adesea, cel putin in ceea ce priveste modul in care gandesc, femeile sunt privite ca o enigma de catre barbati. Rolurile se inverseaza, insa, atunci cand vine vorba despre sex. Hormonii masculini sunt treziti la viata de o multime de lucruri mai putin cunoscute. Iata cinci stimulente surprinzatoare pentru libidoul partenerului tau!

1. Mirosul mancarii gatite

Poate nu te asteptai la asta, insa mirosul mancarii gatite este un bun afrodisiac pentru un barbat. Potrivit Idiva.com, o cercetare recenta a demonstrat ca mirosul placintei de dovleac, alaturi de cel al levanticii, sporeste fluxul sangvin la nivelul organului sexual masculin.

2. Yoga

Barbatul este o fiinta stimulata vizual, iar atunci cand practici yoga chiar de fata cu el, ai toate sansele sa il faci sa iti cada in genunchi implorandu-te sa mergeti in dormitor. Pentru a face lucrurile si mai incitante, ai grija sa fii imbracata doar intr-o bluza lejera, pana la solduri, si o pereche de pantaloni scurti, foarte stramti.

3. Cand partenera isi plateste cina

O femeie independenta, care isi poate purta sigura de grija, este deosebit de sexy in ochii unui barbat. Faptul ca iti platesti singura cina atunci cand iesiti in oras (sau macar ca ii propui aceasta varianta) ii va dovedi ca nu ai nevoie de nimeni care sa aiba grija de tine. Surprinzator, acest lucru ii va stimula libidoul si il va face sa te doreasca si mai mult.

4. Priceperea femeii in manuirea uneltelor de reparat

Nimic nu este mai sexy, in acceptiunea unui barbat, decat o femeie priceputa la reparatiile casnice. Barbatii adora ca partenerele lor sa manuiasca cu pricepere trusa de scule, asa ca data viitoare cand se arde un bec in casa, preia chiar tu initiativa si schimba-l!

5. Lenjerie intima in aceeasi culoare

Data viitoare cand te apuci sa defilezi prin casa doari in lenjerie intima, ai grija sa porti un set in aceeasi culoare. Studiile arata ca barbatii sunt mai starniti din punct de vedere sexual atunci cand vad o femeie care poarta desuuri asortate. Nu trebuie sa porti ceva extravagant din satin, matase sau dantela, este suficienta o lenjerie din bumbac alb.

Sursa foto: thirdage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare