Sex

#perceptii oameni #sfaturi sexuale scandaloase #sfaturi sexuale #feministe

5 sfaturi sexuale scandaloase din anii '90

Anii '90 au fost destul de controversati in literatura sexuala si nu numai, mai ales dupa lansarea a numeroase carti misoginiste si neinspirate care au luat calea tipografiei si au socat lumea intreaga. Una dintre aceste carti este "The Rules of Getting Laid: Get the Sex You Want", scrisa de David Graff si Ray Schwartz in 1999, care a starnit reactii controversate din cauza celor mai socante sfaturi pe care le oferea barbatilor in privinta modului in care ar trebui sa trateze o femeie!

1. Cum sa agati (sau nu) feministele convinse

Daca erai o feminista in anii '90, exista riscul sa nu iti gasesti niciodata jumatatea sau macar un barbat cu care sa ai o relatie pasagera. De ce? Daca toti s-ar fi luat dupa sfatul oferit de cei doi autori, ar fi fugit cat i-ar fi tinut picioarele de o feminista ca tine:

"Feministele convinse urasc barbati pentru simplul fapt ca sunt... barbati. Tot ce vor este sa iti tina morala despre suferintele lor si despre greutatile pe care le-au avut de intampinat in viata. Nu poti castiga niciodata in fata unei astfel de femei. Orice ai face, ea va gasi un argument prin care sa te desfiinteze."

2. Cum sa comunici cu o femeie

Se spune ca femeile vorbesc mult. Sigur, nu s-a gandit nimeni ca poate exista aceasta impresie prin prisma faptului ca barbatii obisnuiesc sa nu vorbeasca mai deloc sau nu au aproape niciodata ceva de spus. Daca ar fi ca un barbat sa se ia dupa sfaturile celor doi autori, ar trebui doar sa ofere impresia ca isi asculta partenera: "atunci cand femeia iti insiruie problemele ei, trebuie sa pari ca o asculti atent, dand ocazional din cap, dar tu sa te gandesti, de fapt, la urmatorul subiect de discutie pe care sa-l abordezi in discutia cu ea pentru a o cuceri".

3. Sarcina

Una dintre cele mai scandaloase remarci din cartea celor doi scriitori se refera la sarcina: "Nicio femeie, oricat de sexy ar fi, nu merita sa fie lasata gravida". Si, cu toate acestea, majoritatea barbatilor, atat de la acea vreme, cat si de astazi, vor sa faca sex neprotejat si "urasc" prezervativul. Ironic, nu-i asa?

4. Primul sarut

"Daca o femeie se retrage atunci cand vrei sa o saruti, inseamna ca trebuie sa creezi un ambient mai romantic pentru a-i obtine primul sarut", spun cei doi autori. Daca o femeie evita sa sarute un barbat, cel mai probabil inseamna ca NU vrea sa fie atinsa de el si punct!

5. Violenta asupra femeilor

Una dintre cele mai socante afirmatii sau sfaturi cu care cei doi autori au starnit reactii in masa se refera la violenta domestica. Regula despre lovirea unei femei "este foarte importanta pentru respectul tau de sine, pentru succesul pe termen lung cu o femeie si pentru a nu intra la inchisoare. Nu lovi niciodata o femeie! Atunci cand lovesti o femeie, din punct de vedere moral, ea castiga in fata ta".

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare