Sex

#atractie sexuala #machiaj #flirt #sex cu un amic #semne atractie

5 semne ca esti atrasa sexual de un amic

Mai devreme sau mai tarziu, fiecare femeie ajunge sa simta o atractie sexuala fata de un prieten de familie, un coleg de serviciu sau chiar o celebritate. Daca in cazul vedetelor lucrurile sunt complicate si atractia sexuala nu se poate concretiza, nu acelasi lucru se poate spune despre atractia fata de un amic.

Uneori, poate trece mult timp pana ce iti dai seama ca esti atrasa sexual de un bun prieten, intrucat de obicei nu te gandesti la el ca la un partener de sex. Sunt cateva semne clare care iti arata ca incepi sa fii atrasa sexual de un amic. Daca sentimentul este reciproc, si el va avea aceleasi "simptome".

1 Ai emotii cand esti in preajma lui

De ceva timp ai inceput sa ai emotii cand esti in preajma amicului tau? Daca va cunoasteti de mult timp, nu exista motive sa simti fluturi in stomac, sa-ti transpire palmele, sa te balbai sau sa te fastacesti in fata lui decat daca esti atrasa sexual de el.

2 Il consideri irezistibil

Obisnuiesti sa iti analizezi prietenul din cap pana in picioare si il consideri brusc irezistibil de frumos? Ei bine, daca manifesti acest simptom inseamna ca esti atrasa sexual de el si deja iti imaginezi cum ar fi sa il ademenesti in pat sau macar sa il saruti cu patos.

3 Te imbraci sexy cand te intalnesti cu el

Poate ca nu iti dai seama, insa atunci cand incepi sa te dichisesti pentru intalnirea cu amicul tau inseamna ca esti atrasa de el si incerci sa il seduci. Machiajul, hainele sexy, atitudinea optimista, toate dezvaluie ca incepi sa nutresti altfel de sentimente pentru prietenul tau.

4 Te deranjeaza sa afli ca vorbeste cu alta femeie

In mod normal, daca amicul tau si-ar gasi o iubita, nu ar trebui sa fii deranjata de acest lucru. Insa, daca incepi sa fii geloasa cand il auzi vorbind cu o alta femeie si incerci sa il indepartezi de cea care iti face concurenta, inseamna ca esti atrasa sexual de el si ti-ai dori ca sentimentul sa fie reciproc.

5 Flirtezi cu el

Flirtul direct cu prietenul tau este un alt semn ca visezi nu doar la o relatie de amicitie, ci si la una amoroasa. Cauti motive sa il atingi, mentii un contact vizual constant cu el si aduci in discutie subiecte legate de sex? Ei bine, poate ca ar fi momentul sa ii spui ca esti atrasa sexual de el.

Sursa foto: youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare