Sex

#orgasm intens #orgasm #viata sexuala #cuplu #sfaturi orgasm intens

5 moduri prin care poti avea un orgasm intens

Ai parte de o viata sexuala activa, insa cu toate acestea nu reusesti sa un orgasm intens? Iata cinci moduri prin care poti rezolva aceasta problema.

Nu sari peste preludiu

Sansele sa ai un orgasm intens, atat pentru tine cat si pentru partener, cresc considerabil daca acorzi suficient timp preludiului. Jucati-va, imbratisati-va si alintati-va inainte a trece la actiune.

Afla ce iti doresti si comunica-i partenerului

Femeile care-si cunosc corpul si stiu ce vor in dormitor ai mult mai mult sanse sa ajunga la orgasm. Comunicarea este si ea esentiala, daca doresti sa ai un orgasm intens. Este esential sa ii spui partenerului ce iti place si ce iti doresti.

Adu jucariile in dormitor

Jucariile erotice pot face minuni in viata voastra sexuala. Alegeti impreuna ceea ce va place si nu va sfiiti sa le folositi in timpul partidelor de sex fierbinti.

Intarzie momentul orgasmului

O vorba din popor spune ca lucrurile bune li se intampla celor care asteapta. Asadar nu te grabi sa ajungi in punctul culminant ci opreste-te cand simti ca orgasmul este aproape. Studii reente au demonstrat faptul ca astfel vei avea un orgasm mai intens.

Acorda atentie sporita alimentatiei

Desi nu ai crede alimntatia este foarte importanta pentru a avea un orgasm intens. Consuma alimente afrodisiace precum: ciocolata, capsuni, ardei iute, ghimbir, avocado, sau fructe de mare si bea vin rosu. Acestea sunt eficiente si pentru barbati.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului