Sex

#sex imunitate #activitate sexuala #beneficii sex # sex cuplu #sex

5 beneficii ale sexului de dimineata

Sexul de dimineata este benefic atat pentru relatie, dar si pentru starea ta nine fizica si psihica!  


1. Buna dispozitie pentru tot restul zilei!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sexului de dimineata este ca alunga stresul si te va ajuta sa ai o stare de spirit mai buna pe tot parcursul zilei. In timpul unei partide de sex se elibereaza oxitocina (hormonul dragoste) si endorfinele care sunt responsabile cu starea de bine si fericire.

2. Mai mult sex, mai multa energie!

Dimineata, nivelul de testosteron este mai ridicat, iar actul sexual dureaza mai mult. De asemenea, unul dintre marile avantaje ale sexului de dimineata este ca te poate energiza mai mult decat o cana de cafea.

3. Arzi mai multe calorii decat la jogging!

Activitatea sexuala este mai intensa decat jogging-ul de dimineata, afirma cercetatorii. Intr-o ora in care faci sex arzi mai multe calorii decat daca ai alerga 30 de minute! Femeile arde in jur de 180 de calorii, iar barbatii – 240.

4. Te intinereste!

Sexul de dimineata te scapa si de semnele imbatranirii. Potrivit studiilor, persoanele care fac sex de cel putin trei ori pe saptamana, in special dimineata, arata cu pana la zece ani mai tinere. In plus, in timpul orgasmului sunt eliberate o serie de substante care cresc nivelul de estrogen si imbunatatesc textura pielii si a parului.

5. Intareste sistemul imunitar!

Studiile arata ca persoanele care fac sex regulat, de cel putin doua ori pe saptamana, au un sistem imunitar mai puternic. Cand facem sex, organismul nostru elibereaza anticorpi care ne pot proteja de raceli si gripa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare