Sex

#tratament #relaxare #vin #beneficii #tinute #sex de sarbatori

4 trucuri ca sa ai sarbatori fierbinti!

Daca nu ti-ai stabilit inca rezolutiile pentru anul 2013, exerseaza-ti strategia printr-un tel pe care sa il indeplinesti chiar acum, la finele anului 2012: mai mult sex de sarbatori, care sa inlature stresul din viata ta si sa te apropie de partener.

Probabil ca te gandesti deja la numeroase obstacole care te pot impiedica sa faci dragoste in perioada sarbatorilor, insa aceasta atitudine te priveaza de beneficiile sexului. Specialistii te invata ce sa faci astfel incat  "mai mult sex" sa devina un obiectiv realizabil. Iata ce-ti propun:

1 Tratamentul cu sex

Schimba-ti putin viziunea asupra lucrurilor si nu mai considera stresul si oboseala motive care te impiedica sa faci sex, ci dimpotriva. Esti extenuata dupa o zi de alergat dupa cadouri perfecte, te-ai certat cu mama ta privind planurile de sarbatori, iar vecina enervanta de sus isi testeaza bormasina din doua in doua ore? Toate tensiunile si stresul acumulate in timpul zilei au un singur remediu: sexul!

Rezerva-ti un ragaz pentru amor in orice moment al zilei (chiar si 15 minute sunt suficiente), pe toata perioada febrei pregatirilor de sarbatori. Hormonii pe care corpul tau ii secreta dupa o partida de sex te ajuta sa te relaxezi si sa vezi lucrurile intr-o lumina mult mai buna.

2 Mananca, roaga-te, iubeste

Ok, acesta este titlul celebrei carti si ecranizari (cu Julia Roberts in rolul principal), dar mesajul se potriveste perfect sarbatorilor tale ideale. Uita de diete, constrangeri si alte griji nesemnificative. In aceasta perioada, ai dreptul sa te simti cu adevarat BINE. Mananca pe saturate si iubeste-ti partenerul cat poti de mult.

Infrupta-te din multa ciocolata neagra, un afrodisiac atestat stiintific. Bucura-te de prajiturile preferate si vei vedea cata pofta de sex vei avea de sarbatori.

3 Consuma elixirul dragostei

Din timpuri stravechi, vinul este considerat un puternic stimulent sexual. Cand esti singura cu iubitul tau, prepara un cocteil incitant din vin rosu, ghimbir, scortisoara, vanilie si zahar, cunoscut si sub numele de "afrodisiacul Hippocras".

4 Cumpara-ti tinute cu tematica

Profita de simbolurile sarbatorilor de iarna si suprinde-ti partenerul cu tinute cu tematica specifica, precum cea de Craciunita, spiridus sexy etc. Magazinele de specialitate au multe variante in acest sens.

Imagineaza-ti cum fiecare seara va fi un prilej perfect de a sarbatori cum se cuvine finalul de an, cu jocuri erotice incitante, amuzante si cu adevarat memorabile!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului