Sex

#calorii sex #mituri sex #sex

4 mituri despre sex

“Weekendurile sunt cele mai potrivite pentru sex” sau “Sexul arde mai multe calorii decat alergatul” sunt doar cateva mituri in randul cuplurilor, demontate de publicatia “The Sun”.

 

1. Weekendurile sunt cele mai potrivite pentru sex - FALS! Cercetatorii de la School of Economics, cea mai buna zi pentru sex este joia. in aceasta zi, organismul inregistreaza un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale saptamanii, conform oamenii de stiinta.

2. Doar barbatii au fantezii sexuale - FALS! 80% dintre femei au fantezii sexuale cu alte persoane decat partenerul lor. in cazul barbatilor, procentul e de 98%.

3. Sexul arde mai multe calorii decat alergatul - FALS! Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Quebec, Canada, intr-un minut petrecut pe banda de alergat, barbatii ard 9,2 calorii, iar femeile - 7,2 calorii. In schimb, in timpul unei partide de sex, un barbat arde 4,2 calorii intr-un minut, iar o femeie - 3,1 calorii pe minut.

4. Sexul ajuta la scaderea presiunii sanguine - FALS! De fapt, presiunea sanguina creste in timpul contactului sexual, insa pentru scurt timp. in lume au fost inregistrate doar foarte putine cazuri in care unul dintre parteneri a facut atac de cord sau infarct in timpul sexului; chiar daca tensiunea creste, nu o face atat de mult incat sa-ti puna sanatatea in pericol.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare