Sex

#locuri periculoase #amor #sex #dragoste

4 locuri in care nu ar trebui sa faci dragoste

Cuplurile de indragostiti aflate in cautare de senzatii tari viseaza la tot felul de locuri inedite in care sa faca dragoste. Insa pe cat de tentant ar fi sa iti condimentezi viata intima pe atat poate fi de periculos. Iata care sunt locurile in care mai bine sa eviti sa faci amor:

La birou

Ai vazut, probabil, scene din filme in care doi actori se iubesc patimas intr-un birou, la serviciu. Ideea nu e buna de pus in practica decat daca iti doresti sa fii concediat. Chiar daca ai un birou doar al tau, este mai bine sa te abtii, caci nu se stie niciodata cand ai putea fi prins si in acest fel reputatia sa iti fie patata.

Pe nisip

Este imposibil, mai ales cand te afli in concediu la mare, sa nu iti treaca prin gand sa faci dragoste pe nisipul fierbinte, mai ales daca esti pe o plaja pustie, alaturi de partener. "Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa si pui in practica acest lucru", spune Alyssa Dweck, coautor al cartii "V is for vagina", citata de prevention.com.

In opinia acesteia, posibilul rezultat al unei astfel de partide poate include insatisfactie pentru ambii parteneri. De ce? Femeia se poate alege cu dureri sau cu mici nepaceri cauzate de particulele mici de nisip care pot patrunde in vagin in timpul partidei de amor. In timp, acestea poti duce la dezvoltarea infectiilor la nivelul vaginului. Daca tii neaparat sa faci dragoste pe plaja, fa acest lucru alege un sezlong sau o patura, nu direct pe nisip.

In apa

Nevoia de senzatii tari te poate impinge si la o partida de amor in valurile marii sau intr-o piscina. Acest lucru nu este indicat, mai ales ca exista riscul unei sarcini nedorite, caci prezervativul poate aluneca foarte usor in apa, mai spune Alyssa Dweck. Totodata, in opinia sexologului american Emily Morse, femeile pot contracta si o infectie vaginala.

In sala de cinematograf

Sa faci dragoste in locuri indraznete, precum sala de cinema, pe o banca din parc sau in cabina de proba a unui magazin poate fi excitant, dar si foarte periculos. Daca veti fi prinsi, puteti plati scump aceasta dorinta arzatoare: fie cu o amenda, fie chiar cu inchisoarea! Si asta intrucat sexul in public este pedepsit prin lege.

Sursa foto: judianity.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului