Sex

#relatie cuplu #nemultumiri #viata sexuala #cuplu

3 lucruri pe care trebuie sa i le spui partenerului, pentru a va imbunatati viata sexuala

Teama este unul dintre inamicii principali al fericirii. Acest lucru este valabil si in dormitor. Iti este frica sa ii spui partenerului dorintele si nemultumirile tale in ceea ce priveste viata intima? Atunci nu o sa ajungeti niciodata sa faceti amor ca in filme! Daca partenerul va sti ce nu vrei sa faci in dormitor cu siguranta veti gasi o solutie. Iata care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa i le ascunzi, astel incat sa aveti o viata sexuala implinita.

Vorbeste-i despre lipsa de implicare

Atat femeile, cat si barbatii se plang cam de aceleasi lucruri cand vine vorba de nemultumiri. Unul dintre acestea este comoditatea partenerului. Faptul ca sare peste preludiu sau ca prefera aceeasi pozitie de fiecare data cand faceti dragoste.

Incearca o abordare subtila mai intai, amintindu-i cat te bine te simteai la inceput, cand te umplea de dezmierdari si mangaieri. Daca nu functioneaza, fii sincer/a si spune-i ca lipsa de entuziasm de care da dovada iti taie si tie pofta de sex. Spune-i ca este timpul sa adaugati ceva mai multa pasiune!

Cand tehnologia isi baga coada in dormitor...

Cum traim intr-o era a tehnologiei si devenim din ce in ce mai dependenti de telefon, de tablete si laptop-uri, este din ce in ce mai greu sa te desparti de ele. Iar acest lucru va poate afecta serios viata intima. Este normal ca pofta de o partida de amor sa se apropie de zero cand il vezi concentrat sa raspunda la un mesaj sau cand cu o mana te mangaie si cu cealalta scrie un mail important pentru serviciu.

Nu pastra in tine aceste nemultumiri, caci celalalt va crede ca totul este in regula. Cel mai indicat este sa discuti cu partenerul si sa scoateti toate aceste device-uri in afara dormitorului.

Vorbeste-i deschis despre aspectul fizic

Femeilor li se intampla sa ramana cu cateva kilograme in plus dupa ce dau nastere, in timp ce barbatii pot sa fie nemultumiti ca au facut burta. Toate aceste nemultumiri legate de aspectul fizic pot ruina, incet, dar sigur, viata sexuala a unui cuplu. De aceea, este important sa vorbesti despre nesigurantele tale, nu sa te inchizi intr-o carapace si sa gasesti scuze ca sa nu faceti dragoste.

Poate ca partenerul nici nu se gandeste la aceste aspecte, iar totul poate fi doar in imaginatia ta. Asa ca discuta totul cu el, sinceritatea intotdeauna vine cu cele mai bune solutii. O alta rezolvare este sa mergeti impreuna la sala de sport sau la alergat. Si nu uitati sa va faceti complimente!

Sursa foto: slacktory.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare