Relatii

#iubire toamna #dating #dating online #sentimente.ro

Winter Is Coming! 3 motive sa-ti cauti jumatatea in aceasta perioada

Toamna este anotimpul care ii face pe oameni, in special pe cei singuri, sa reflecteze la viata lor, inclusiv la cea de cuplu. Explicatia: se apropie lunile reci, cand cu totii ne dorim sa ne petrecem sarbatorile alaturi de persoana iubita. O demonstreaza faptul ca site-urile de dating inregistreaza o crestere semnificativa a numarului de membri in aceasta perioada. Zeci de milioane de oameni folosesc deja intalnirile online.

1. Romantism de toamna

Chiar daca zilele devin mai scurte, peisajul de toamna are o frumusete aparte. Nu este nimic mai romantic decat sa mergi alaturi de cel pe care il iubesti la o plimbare pe un covor de frunze care fosnesc sub picioare si apoi sa va grabiti sa beti cafeaua sau sa va bucurati de un brunch intr-un local prietenos...  Iar totul culmineaza cu o seara romantica, acoperiti cu o patura si privind un film in bratele iubitului/ei.


2. Filmele de toamna va apropie


Cu siguranta, pentru cinefili, toamna este cel mai indragit anotimp! Motivul: filmele bune de dupa decernarea premiilor Oscar si Bafta.

“mother!”, “Mark Felt — The Man Who Brought Down the White House,” and “Suburbicon.” sunt cateva optiuni de care e poti bucura in compania partenerului.

3. Site-urile de dating isi maresc comunitatea

In fiecare toamna, dorinta de apropiere sufleteasca se regaseste si in numarul celor care incep sa isi caute un partener. Site-urile de dating sunt preferate de persoane care nu au in anturajul lor prieteni singuri, care sunt mai timide sau care poate efectiv nu au timp sa mearga la multe intalniri pentru a-si gasi un partener. Tocmai de aceea, numarul celor care isi fac cont pe astfel de site-uri creste. Potrivit reprezentantilor Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania. numarul celor care apeleaza la dating online in perioada de dupa vacanta de vara creste cu peste 20% in fiecare an. "Tot mai multe persoane vad in datingul online o solutie pentru a-si gasi un partener. Apropierea sarbatorilor de iarna, cand familia este pe primul loc, face ca persoanele singure sa inceapa inca de pe acum sa incerce sa intre intr-o relatie stabila, serioasa. De altfel, potrivit sondajelor interne, perioada Craciunului este considerata cea mai dificila pentru persoanele singure", a explicat Flori Dragomir, vicepresedinte Sentimente.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare